Томас и Пејџ: Шанса да се одвојимо од других екипа!

Кошаркаши Партизана Рашон Томас и Маркус Пејџ оценили су да је предстојећа утакмица против Локомотиве прилика да се тим одвоји од ривала из групе у Еврокупу.

Кошарка 22.10.2019 | 14:39
Томас и Пејџ: Шанса да се одвојимо од других екипа!
"Биће то велика утакмица за нас. Овом утакмицом можемо да се одвојимо од остатка тимова из групе. Локомотива је добар тим. Имају квалитетне играче, али мислим да можемо да се надмећемо са њима", рекао је Томас новинарима у Београду.

Партизан ће у уторак у четвртом колу Групе Б дочекати Локомотиву Кубан.

"Атмосфера у тиму је одлична, имамо јаку хемију. Имали смо неколико грешака. После две недеље због повреде поново сам у тиму. Осећам се добро, тим је и без мене одрадио добар посао", рекао је .

Ово ће бити први меч Партизана у београдској хали "Александар Николић", а Томас очекује "луду атмосферу".

"Очекујем луду атмосферу, ништа мање од навијача Партизана, знам да ће нам навијачи дати велику дозу енергије која ће нам бити потребна", казао је Томас.

Његов саиграч Маркус Пејџ казао је да је меч против Локомотиве веома битан.

"Сутра ће бити сјајан амбијент, увек је узбудљиво играти овде. Биће то важна утакмица за нас. Циљ нам је да добијемо све утакмице на домаћем терену, нарочито у Еврокупу. Надам се да ћемо навијачима проредити добру утакмицу. Локомотива има квалитетан ростер, један су од најталентованијих тимова у Еврокупу. С друге стане, верујемо у свој тим, играмо тимски, пред нашим навијачима", рекао је Пејџ.

Он је додао да од своје екипе очекује да игра "најбољу дефанзивну утакмицу".

"Сутра морамо да одиграмо најбољу дефанзивну утакмицу, од почека сезоне говоримо колико је то важно да играмо одбрану. Ако будемо играли добро у одбрани, физички, са доста скокова, можемо да победимо сваког", рекао је Пејџ.

Утакмица у хали "Александар Николић" играће се вечерас од 20.00 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар