ЕК: Пионир крцат као некад!

Продате све улазнице за Партизан – Локомотива! Имаће црно-бели силну подршку с трибина!

Кошарка 22.10.2019 | 15:17
ЕК: Пионир крцат као некад!
Враћа се Партизан на кратко у Пионир, који ће на мечу са Локомотивом бити крцат као некад. Црно-бели ће у уторак увече (20.00) у дербију групе Б у Еврокупу дочекати руске Машиновође из Краснодара, које су на папиру пре почетка такмичења означене као први фаворити за трофеј.

Ипак, Руси после три кола имају две победе и пораз, док је Партизан добио све три утакмице и победом над Локомотивом би дошао, малтене, на корак од пролаза у други круг.

Препознали су навијачи Партизана колико је битна ова утакмица за црно-беле, па је стигло обавештење из клуба дан пре меча да су све улазнице већ – распродате! На твитер налогу Партизан је обавестио фанове и јавност да карата више нема, што само говори у каквом ће се амбијенту одиграти дуел са Локомотивом.

Партизан је, иначе, требало да домаћин буде у Арени, као и у досадашњим утакмицама у сезони и као што ће бити након ове, али је био принуђен да се на кратко „исели“, због ранијег договора Арене и компаније Дизни, да се у дворани одржи представа за децу „Чаролија на леду“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

деца као деца

22.10.2019 14:31

Царолије на леду оно сто доноси лову има предност.где игра тај партизан?

ОДГОВОРИТЕ