Александра проговорила о траумама из детињства!

Популарна певачица Александра Пријовић (Живојиновић) имала је трауматично детињство, остали су ожиљци, али ипак се труди да се не сећа ружних ствари из прошлости. Наиме, певачица се сусретала са окрутним коментарима својих вршњака који су је понижавали и називали ''певаљком''.

Забава 21.10.2019 | 15:00
Александра проговорила о траумама из детињства!
Не желим да се сећам ничега лошег. Ја само гурам напред - каже Александра и додаје:

- Добро, били смо деца. Били смо много млади. Сада, када смо одрасли, не могу никоме ништа да замерим. Тада ме је болело, деца умеју да буду сурова. Али, показала сам и доказала свима њима да се у животу све може постићи када нешто много желиш, када идеш правим путем, правично и искрено, када нешто волиш највише на свету, као што ја волим музику. Сви ти који су ме пљували и смејали ми се што хоћу да будем певачица, нису озбиљно схватали колико ја то желим - рекла је певачица, а на питање да ли и данас носи трауме каже:

- Не, не… Повређивало ме је то када сам била мала, али не желим да се враћам на то. Кажем вам, гледам напред, уживам у сваком дану, у сваком тренутку свог живота, нећу да се враћам нити да себи кварим расположење - истиче певачица и открива да јој ти исти људи који су је понижавали, данас честитају на огромном успеху који је постигла на нашој музичкој сцени.

- Наравно, јављају се. Честитају ми на успеху, попричамо кад се сретнемо. Ја сам и као клинка говорила да ће они једног дана бити поносни што смо заједно ишли у школу и што смо се дружили. Живим свој сан, али иста сам као што сам и била. Само што с времена на време одем на неки догађај, дам неки интервју и петком и суботом одем да одрадим неки наступ - рекла је Александра.

Извор:Пинк.рс Фото:Ало/Ненад Вујановић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

обозавалац

21.10.2019 13:48

Покази им дипломе сколе и свима им зацепи уста.

ОДГОВОРИТЕ