Миротић: Желео сам да будем у очима других...

. . . знао сам да ће ми неки звиждати! Никола за сада показује какво је појачање за Барселону. . .

Кошарка 16.10.2019 | 13:23
Миротић: Желео сам да будем у очима других...
У уводне четири утакмице АЦБ лиге Никола Миротић скупио је 123 индексних поена, што је просек од 30,8 по мечу. То је за чак шест индексних поена више од првог следећег на листи, Гјоргија Шермадинија, који је на индексном просеку од 24,8 поена након четири кола.

Заиста Никола доминира и за сада се апсолутно исплаћује Барселони која је овог лета направила сјајну екипу и нападаће чак и титулу у Евролиги.

"Знао сам шта ће мој потпис значити, био сам врло свестан. То је нешто што сам желео да осетим јер је то све за мене велики изазов. Желео сам да будем у очима других, знао сам да ће ми неки звиждати и све то, али ја сам мотивисан", рекао је Миротић.

Рекао је да је желео да се врати у Ендеса лигу где је направио име пре него што је отишао у НБА лигу.

"Недостајало ми је такмичење, јако је било кул бити МВП лиге са 22 године. Имам трофеје код мене у ормару и када их видим то ми све враћа добра сећања. Срећан сам што сам се вратио".

Осећа се добра енергија у екипи Светислава Пешића...

"Сви су спремни и узбуђени. Сигуран сам да ће Барселона бити на нивоу на ко би требало, на нивоу на ком ће се борити за титуле. Добро се осећам у Барселони, моја породица такође. Срећан сам што имам шансу да се такмичим и када играм добро уживам у свему", истакао је Миротић.

На старту сезоне Миротић је изједначио рекорд Фелипеа Рејеса са просечним индесом 30,8 у прва четири кола.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар