Лепа у ријалитију због дугова!

Краљица народне музике по свој прилици неће много зарадити у осмој сезони Хепијевог ријалитија, јер ће већи део пара морати да да коцкарници.

Забава 10.10.2019 | 17:00
Лепа у ријалитију због дугова!
Лепа Лукић прихватила је учешће у осмој сезони „Парова“ зато што је запала у велике дугове због коцкања.

Према нашим сазнањима, краљица народне музике мора да плати 25.000 евра једној коцкарници чији је редован гост, па јој тамо дозвољавају да игра рулет на црту.


- Она код нас долази стално, неколико пута недељно. Често добије паре на рулету, а дешава се и да их изгуби. Отприлике тај однос је пола-пола. Будући да је знамо годинама, не тражимо јој да нам стално плаћа дуг, већ кад је у могућности. Пре два месеца, када је дуг достигао 25.000 евра, рекли смо јој да би требало то нам исплати јер морамо да сведемо рачуне, ближи се и крај године. Онда нам је она јавила после неколико дана да јој је искрсла понуда за учешће у ријалитију и да ће брзо моћи да нам плати дуговање - каже наш саговорник, додајући да краљица фолкаима смисла за хумор:


- Стално се шали, а прихвата и шалу на свој рачун. Ето, кад нам је јавила да ће ући у ријалити, рекла нам је: „Супер, зарадићу новац да вам платим дуг. А ваљда ће нешто остати и да опет завртимо рулет“. Да гаји страст према овом поруку, Лепа одавно не крије, па је и пре неколико дана о томе причала пред камерама:


- Шта кога брига што се ја коцкам? Па нисам ја зависна од тога, више идем да се забавим, да се дружим с људима. Не коцкам ја у неке велике паре, већ на ситно. Па нисам будала. Уосталом, паре су моје и могу да радим шта хоћу.


Извор: Курир.рс / Невена Мијушковић, Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар