Lepa u rijalitiju zbog dugova!

Kraljica narodne muzike po svoj prilici neće mnogo zaraditi u osmoj sezoni Hepijevog rijalitija, jer će veći deo para morati da da kockarnici.

Zabava 10.10.2019 | 17:00
Lepa u rijalitiju zbog dugova!
Lepa Lukić prihvatila je učešće u osmoj sezoni „Parova“ zato što je zapala u velike dugove zbog kockanja.

Prema našim saznanjima, kraljica narodne muzike mora da plati 25.000 evra jednoj kockarnici čiji je redovan gost, pa joj tamo dozvoljavaju da igra rulet na crtu.


- Ona kod nas dolazi stalno, nekoliko puta nedeljno. Često dobije pare na ruletu, a dešava se i da ih izgubi. Otprilike taj odnos je pola-pola. Budući da je znamo godinama, ne tražimo joj da nam stalno plaća dug, već kad je u mogućnosti. Pre dva meseca, kada je dug dostigao 25.000 evra, rekli smo joj da bi trebalo to nam isplati jer moramo da svedemo račune, bliži se i kraj godine. Onda nam je ona javila posle nekoliko dana da joj je iskrsla ponuda za učešće u rijalitiju i da će brzo moći da nam plati dugovanje - kaže naš sagovornik, dodajući da kraljica folkaima smisla za humor:


- Stalno se šali, a prihvata i šalu na svoj račun. Eto, kad nam je javila da će ući u rijaliti, rekla nam je: „Super, zaradiću novac da vam platim dug. A valjda će nešto ostati i da opet zavrtimo rulet“. Da gaji strast prema ovom poruku, Lepa odavno ne krije, pa je i pre nekoliko dana o tome pričala pred kamerama:


- Šta koga briga što se ja kockam? Pa nisam ja zavisna od toga, više idem da se zabavim, da se družim s ljudima. Ne kockam ja u neke velike pare, već na sitno. Pa nisam budala. Uostalom, pare su moje i mogu da radim šta hoću.


Izvor: Kurir.rs / Nevena Mijušković, Foto: Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar