ЕК: Тренер Тофаша хвали Партизан...

Поштујемо њихову кошаркашку културу.  Турски састав ће вечерас бити на великом задатку против црно-белих.

Кошарка 08.10.2019 | 10:13
ЕК: Тренер Тофаша хвали Партизан...
Победа за једне, победа и за друге на старту Еврокупа. Самим тим, меч између Партизана и Тофаша у „Штарк Арени“ биће својеврсна борба за сам врх табеле Групе Б. Црно-бели ће свакако бити благи фаворити пред домаћом публиком, мада читавом дуелу треба приступити са великим опрезом.

Свој коментар пред почетак меча дао је тренер Тофаша, Орхун Ене, који сматра да његов тим очекује нимало лак посао.

„Почели смо Еврокуп победом над Лиможом. Наравно, тријумфи код куће су веома важни. Сада нас чека дуел са Партизаном у гостима где очекујемо веома тежак меч. Могу да кажем да код нас све полако долази на своје и да ћемо бити јачи када се сви играчи опораве“, започео је Ене.

Он додаје да веома цени Партизан и његове навијаче, те да сматра да састав који предводи са клупе мора сутра да да и више него што су његове објективне могућности како би дошао до победе.

„Морамо да напредујемо како сезона буде одмицала. Очекујем да ће то бити случај. Сада је најважније да сву енергију који имамо ’бацимо’ на терен. Поштујемо Партизан и његову кошаркашку културу, знамо да морамо да дамо 110% како бисмо победили“, изјавио је тренер Тофаша.

Предводник и један од најискуснијих кошаркаша у редовима Тофаша, Барис Ермиш, тврди да је веома важно да његов тим побеђује и на гостујућем терену.

„Знамо из искуства да се све ломи на страни. Ово је једно од најтежих гостовања узимајући у обзир њихове навијаче и кошаркашку културу. Очекујем тешку утакмицу, али за пласман у Топ 16 морамо да побеђујемо и на гостујућим теренима. Даћемо све од себе“, закључио је Ермиш.

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар