Приједор: Смјена директора вртића и Дома здравља

Одборници Скупштине града Приједора смијенили су данас директоре Дома здравља и Дјечијег вртића "Радост" и на те функције именовали вршиоце дужности.

Република Српска 03.10.2019 | 21:59
Приједор: Смјена директора вртића и Дома здравља
Дужности директора Дома здравља разријешена је примаријус доктор Славица Поповић, специјалиста педијатрије која је на челу ове јавне здравствене установе од 2009. године, уз образложење да Скупштина града није усвојила извјештај о раду Дома здравља за 2018. годину.

За вршиоца дужности директора ове здравствене установе именована је стоматолог Милица Марјановић.

Шеф Клуба одборника ДНС-а Горан Предојевић рекао је да градоначелник предлаже вршиоце дужности директора установа чији је оснивач град, а не Скупштина, као и да директор Дома здравља Приједор мора бити специјалиста медицине или стоматологије, што овдје није случај.

Гордана Јекић, која је директор вртића "Радост" од 2017. године, разријешена је данас ове дужности уз образложење Клуба самосталних одборника, који је предложио смјену, да су незадовољни радом ове установе и руковођењем.

За вршиоца дужности директора вртића именована је Бојана Кос која је у овој установи запослена као васпитач од 2010. године.

Група радника Дјечијег вртића "Радост" и група радника Дома здравља ушла је у зграду Скупштине града протестујући због одлука о смјени директора ових установа. Они су градоначелнику и руководству парламента предали петиције против смјене директорки.

Синдикална организација вртића за понедјељак је најавила генерални штрајк јер, како су навели у петицији, смјена није у складу са члановима 85 и 86 Закона о предшколском васпитању и образовању Републике Српске.

На данашњој сједници Александар Дрљача је поново разријешен дужности и именован за вршиоца дужности директора Агенције за економски развој града Приједора "ПРЕДА-ПД". Њега је на ову функцију Скупштина града Приједора први пут именовала 23. маја прошле године и од тада се његово разрјешење и именовање на период од 90 дана понавља свака три мјесеца, као што је то учињено и данас.

(Срна)

Коментари / 78

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

03.10.2019 20:12

да смо иоле људи,због овога би устала цјела српска,али кад нису устали ни против поскупљења струје,онда и јесмо шумска..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазариц.

03.10.2019 22:04

Кава биједна слика у некадасњем привредном гиганту од града.Паркинг опстине препун скупоцијених аута,доктори оставили пацијенте и напустили дезурства,да би уцествовали у срамном линцу над људским родом,над српским образом,Лазаревом клетвом и смијенили двије зене,даме,мајке,једноставне особе,ова госп.Јекиц ипоготово,,,струцне зене,раднице,особе у цијим колективима сви радници за њих имају само ријеци хвале,сто се види да су јавно изрекли негодовање у оваком протекторату у ком сваки јавни иступ мозе знацити линц,губитак радног мјеста,па цак губитак и зивота.Пацијенти цекају на одјелима,јер им дезурни доктори који вецином припадају владајуцој секти линцују са осталим колегама двије потпуно исправне даме ,а на њихова мјеста стављају друге особе и то не зато сто су боље,,,неее,,,оне су само секти подобније.О том Дрљаци нецу ни говорити ниста,па то сви знају,цовјек ратни дезертер,пропали профитер,забусант,градско дијете које и данас зиви на образу свог дједа Дусана,који се ради њега у земљи преврце.Цовјек без и мало морала,стида и људскости се ставља на мјесто замајца привреде града...ооо бозеее,ово је знак да те нема.

Name

Граданин

04.10.2019 04:48

Ееее моји приједорцани благо вама, није то ниста. Код нас у Целинцу директор вртица педофил под сумњим и кривицно гоњени крадљивац струје.Али је незамијењив , тренутно али видјет цемо, под заститим нацелника, сто знаци да су исти.

Name

Министар

04.10.2019 05:45

Ово је одлицна вијест без обзира да ли су господје то заслузиле. Само нека Додик туце днс, имају довољно времена до локалних избора да се пробуде. Нека добро размисле са ким це на локалне изборе ако надју снаге да крену са сдс-ом и пдп-ом могла би црвена банда да изгуби многе опстине.

Name

за ЛАЗАРИЦ.

04.10.2019 06:08

ОДАКЛЕ ТИ ПРАВО ДА ПИСЕС И ГОВОРИС У ИМЕ РАДНИКА ДОМА ЗДРАВЉА,ОД ТРИСТА И НЕСТО РАДНИКА ТРИДЕСЕТАК ИХ ЈЕ ЗАДОВОЉНО ЈЕР ИХ ЈЕ БЕЗ КОНКУРСА ПРИМИЛА И И ПОЈЕДИНИМ ДАЛА ПОЗИЦИЈУ,ТИ СУ И ИЗАСЛИ ПРЕД ИПСТИНУ.РАДНИЦИ СУ 8ГОДИНА ИМАЛИ НАЈНИЗЕ КОЕФИЦИЈЕНТЕ И ПРИЈЕ ПАР МЈЕСЕЦИ ИМ ПОДИГЛА И ПРЕКО ЊИХ ОСТВАРИЛА ЗАРАДУ.А МОБИНГ У УСТАНОВИ ЈЕ НА НАЈВЕЋЕМ МОГУЋЕМ СТЕПЕНУ. ВИ БОТОВИ КОЈИ ПИСЕТЕ ЗАПИТАЈТЕ СЕ ИМАТЕ ЛИ ОБРАЗА У ОПСТЕ.

Name

СНСД патриота

04.10.2019 12:07

Прозовите и написите ко је доктор који је оставио пацијенте, прозовите висе тог ВУКОТИЦА, само гледа како би се извукао да буде цист. Нека се висе изјасни на цијој је страни, таквих ми је доста, нас је а није. Поставите му јавно питање гдје је био када је било гласање за Вртиц, којим путем је напустио Опстину, засто није изасао као цовјек и како сам казе угледан и постен доктор??? Јер ко је угледан не бјези, не скрива се, не боји се народа свога. Наравно ако не мисли ДРУГАЧИЈЕ, сто је синоц и показао. Позивам руководство да дјелује и да се огласи

Name

пр

04.10.2019 12:48

СНСД СМЈЕЊУЈЕ САМО КАДРОВЕ ДНС И СОЦИЈАЛИСТА И НА ЛОЛАЛУ И У РЕПУБЛИЦИ ! ТАКО ИМ ВРАЋАЈУ ЗА ДУГОГОДИШЊЕ ПАРТНЕРСТВО И ПОДРШКУ! ЗАШТО МИЛЕ НЕ СМИЈЕНИ СВОЈЕ ДИРЕКТОРЕ МУЛТИГУБИТАШЕ НА ЧЕЛУ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ, ИРБ, АУТОПУТЕВА,ФОНДА ЗДРАВСТВА, ФОНДА ПИО,УКЦ ПАПРИКОВАЦ,РУДНИКА ГАЦКО,УГЉЕВИК,АЛУМИНА.....СТОТИНЕ МИЛИОНА ПОКРАЛИ АЛИ СУ СНСД ЧЛАНОВИ! ДНО!

Name

ммарко

04.10.2019 17:07

сумска ,управо тако,јер владају сумари,а ми градјани смо отисли у иностранство

Name

Болница

04.10.2019 18:51

Сви су разоцарани у доктора, педијатра. Сматрам да нам такав тип цовјек не треба у днс-у. Политика је једно а зивот друго. А исто тако сматрам и да га ДНС неби ни прихватио, јер му је мјесто уз сумара. Распитаћемо се о тацности навода како је напустио скупстину, јер то много говори. Залост, јад и бједа

Name

Ре за БОЛНИЦА

04.10.2019 21:38

Зашто не напишеш: ми у СНСДу кад већ коментаришеш доктора. Зашто је кријеш иза ДНСа јадниче јадни

Name

Ре Болница

05.10.2019 08:12

Хвала на увредама. Један сам од ријетких који жели једну струју у Приједорском СНСДу, и из тог разлога желим да наши одборници не бјеже и остану досљедни политици којој припадају. Ако је наш онда нема потребе да ради то што ради. Знам да се сви чланови ГрО слажу са мном

Name

Миле

05.10.2019 18:00

Овакви коментари ме разоцарају. Приказују расуло у којем смо у Приједору и да нема јединства

Name

Таxи

03.10.2019 20:34

Брука и срамота. Марко је крив јер је омогућио побједу Жељке и Додика од општих избора 2006. Прва прилика и нож у леђа. Е мој Марко

ОДГОВОРИТЕ
Name

пр

04.10.2019 06:46

СЕКТА СНСД НА РЕПУБЛИЧКОМ И НА ЛОКАЛНИМ НИВОИМА РУШИ СВОЈЕ ПАРТНЕРЕ ДНС И СП ГДЈЕ КОД СТИГНЕ! НАЈСЕБИЧНИЈА ПОЛИТИЧКА СТРАНКА НА ПЛАНЕТИ. ЈЕДИНИ ГРАД ГДЈЕ ДНС ИМА ИМА НАЧЕЛНИКА ЈЕ ПРИЈЕДОР АЛИ И ТО ИМ СМЕТА! НАЧЕЛНИКА СОЦИЈАЛИСТА СУ ЈОШ ПРОШЛЕ ГОДИНЕ СРУШИЛИ У РИБНИКУ! НА ЖЕЉЕЗНИЦЕ И ШУМЕ СУ УДАРИЛИ САМО ЗБОГ ДНС И СП. А ШТО НЕ СМЈЕЊУЈУ СВОЈЕ ЛОПОВЕ У ЕЛЕКТОДИСТРИБУЦИЈАМА, АУТОПУТЕВИМА,ИРБ,ФОНДУ ЗДРАВСТВА , ФОНДУ ПИО.... , ТУ СУ СТОТИНЕ МИЛИОНА У МИНУСУ ЊИХОВИ ДИРЕКТОРИ ????????

Name

ммарко

04.10.2019 17:11

људи,па зар вама није јасно да снсд краде изборе,замјени се ауто са листицима вец припремљеним.Све док се не уведе електронско гласање Додик и снсд це доле владати.Балканском лоповлуку не могу стати у крај Европљани него само Балканци.

Name

Вјецити опозиционар

03.10.2019 20:37

Браво за Павића, то је та коалиција додик - Павић. Додик це изиграти и своје најближе за своју корист . ДНС њему више нетреба, растурио их је и сад има цубриловицеве и стевандицеве , бољи су послушници и више врше подјеле срба, а што ради и додик те му то више одговара, подијељеним лакше манипулише

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снијег је опет Сњезана..

03.10.2019 20:43

Ста би са коалиционим партнером ДНС-ом? СНСД им направио задес!

ОДГОВОРИТЕ
Name

...ре

04.10.2019 08:10

Исто раде и социјалистима.дали им Шуме РС а уствари дали им генералног директора и 2 газдинства.по расподјели припада им и газдинство у источном дрвару али то неда Шпириц јер је његов човјек директор Бијељац тамо све опустошио и покро заједно с њим.замислите социјалисти држе Шуме а имају само 2 газдинства, снсд има 23 , демос 3 а днс 2.значи снсд контролише 90 % у Шумама а као их дали социјалистима. Нидје везе с везом!

Name

...ре

04.10.2019 10:22

а Чубри и Стевандићу све опраштају јер су их и основали !

Name

Гогобетy

03.10.2019 20:52

Ова акција СНСД-а нема никакве сврхе. Потоп, не само Приједора него и великих дијелова БиХ слиједи. Разлози су висеструки, али највисе имају карактер пропале економије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД-ов пуц у Приједору

03.10.2019 21:06

У граду Приједору се преузима власт од стране СНСД-а без обзира на изборни резултат и тиме крси закон!

ОДГОВОРИТЕ
Name

...РЕ

04.10.2019 08:14

Приговарају опозицији у Сарајеву да не поштују вољу градјана тј. изборне побједнике(снсд и партнери) а они то исто не поштују у Приједору и руже днс.Дволични и лажљиви снсд.

Name

Пд

03.10.2019 22:38

Крајње вријеме је да Крајина показе свој понос и снагу или це постати вазал из којег це и ово несто квалитетних људи отици и потпуно препустити своју судбину хијенама које це посљедње угасити свијетло...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга

04.10.2019 04:48

Крајина вец насељава Њемацку,и тек це се народ исељавати...залосно,истјерасе нас...плус јос хрватски отпад...гасите свјетла,пада мрак.

Name

За људе ван Приједора

04.10.2019 04:55

Славица Поповић директор Дома здравља Приједор је једна од ријетких установа у РС који није пословала у губитку просле године. За неупуцене Болнице и Домови здравља у РС су направили укупан дуг од 140 мил. КМ у 2018 години. Плате и доприноси редовни. Дом здравља Приједор реновиран по посљедњим стандардима. И сад тог руководиоца треба смјенити? На њено мјесто ставили дјевојку стоматолога са 3 године радног искуства а за по закону за именовање потребно минимум 4? У старту кршење закона. Иначе СНСД, СП, Демос, УС, СДС за новог пресдсједника Скупштине Града Приједор поставили Бошњака и лично немам ништа протов. Али та особа је дијете човјека који је 92' био један од организатора напада на Приједор гдје је том приликом погинуо не мали број српских полицајаца и цивила, а тим чином учинио медвеђу услугу и свом народу. Исти тај новопечени предсједник Скупштине је члан СДА и наравно гласао за Декларацију СДА о укидању РС прије петнаестак дана. Ово је политички линч, циљ је да се блокира Град Приједор, а не да функционишу институције и установе. Ово је нови напад на Приједор као тад 92' срам да вас буде. Притом немам ништа против Бошњака али имам против екстрема на свим странама и људи који у уништавају и раде против интереса Града. Владавина СНСД се најбокје види у Новом Граду и Дубици који су постали касабе и аветињски Градови у којима касне плате, нема градског превоза, блокирани рачуни Општина и два Града која немају више од 40.000 становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За за људе ван Приједора

04.10.2019 06:18

Јесте пословала без губитка али на рацун радника јер их је дрзаал на најнизим коефицијентима 8година,како вас није срамота да писете лази.

Name

За тебе у Приједору

04.10.2019 13:51

Није у губитку кад пацијенти купују најосновније ствари које би сваки дом здравља требао да има... Почевши од фластера, завоја па до неких лијекова за инхалације и остало..

Name

Јадни изговори

04.10.2019 19:25

Плате у Дому здравља сигурно изад просјецне. А што се тиче набавке љекова и слицних ствари обратите се надлезном министру или куму Скрбићу који је сахранио здравство.

Name

бивса директорица дз

05.10.2019 12:24

нека је дотицна директорица отисла,свима је мило и драго у цијелом дому здравља.А види се по томе сто нико је од доктора и медицинских радника није подрзао,него ухљеби који су запослени за вријеме њене владавине и оне које су од метле догурале на виса мјеста

Name

Слика и прилика

04.10.2019 05:22

Бојана Кос снаха Желимира Коса, човјека са једва завршеном средњом школом, купљеном дипломом, говорном маном. Исти од ДНС добио посао као економиста у Приједорком Аутотранспорту, наравно није способан да ради посао економисте него као диспецер плус добио одборнички мандат и на крају окреће леђа ДНС. Овде се може замјерити и ДНС зашто такве људе стављају на одборничке листе поред младих, образиваних људи. Бојана је иначе супруга Александра Коса, брата од Желимира и опет једва завршена средња скола и наравно мама као и старијем брату купила диплому приватне криминалистике. Исти запослен у Федерацији БИХ као полицијски службеник, можда му је помогао Ајдин предсједник Скупштине Приједор кога су исти поставили за предсједника Скупштине Града а његов отац 92' био један од организатора напада на Приједор а том приликом страдали српски полицајци и цивили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин

04.10.2019 08:42

Овој дјевојцици је боље да цува трудноцу, да имало памети има. Залосно је ово сто се десава, СНСД само показује колико је слаб, па доцекаце Приједор следеце локалне изборе, и када у клупе сједну адекватни и људи који се не могу купити онда настаје драматургија. Једино ми је драго када цујем да и сами то знају и сами су свјесни тога, али ован не мозе бити него ован.

Name

Вртиц

04.10.2019 19:02

Само могу реци да је јад и беда, доци и бити несто а сви запослени те не зеле, куде, гледати те не могу, само због нацина. Све си издала па тако цес и нас.

Name

Душко

04.10.2019 05:24

Млади Лав (Бурсаћ) је подеро стару дртину (Павића).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мацка у замрзивацу

04.10.2019 06:06

Бурсац је млад и перспективан папак, какав лав!

Name

СНСД ПД

04.10.2019 08:44

Водите га себи у куцу ако га толико волите. Не воле га ни нај близи сарадници

Name

Јадно

04.10.2019 06:21

Жене, мајке, кадар... Тзв мишићи, бирали смо их да нам овако враћају?! Без икаквог конкретног разлога, сем што су ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омарска

04.10.2019 06:24

Одборници Омарске, смјенили директора који им је довео Дом здравља, хитну, без које неби ни доктора горе имали јер су рупа. Имате ли образа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Бомбардер

04.10.2019 07:30

Дом здравља у Омарској је био и прије а биће и послије Славице.

Name

РВИ

04.10.2019 06:32

Црвено-зелена коалиција (Додо-Баке) се у пуном капацитету доказује и у Приједору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маца

04.10.2019 08:47

Па они због сефа приједорског морају са зеленим

Name

Лука

04.10.2019 06:45

Брука и срамота,циркус од скупстине,срамота ко преставља градјане града Приједор,само лицни интереси.Битно да су неки нови директори укуцани од одборника "папака",страсно,сила су бас али јос годину дана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

04.10.2019 08:49

Нисмо били јединствени по питању смјена тразим да се види засто су поједини одборници отисли прије гласања. доста висе, или сви или нико

Name

Истина

04.10.2019 07:03

Господо одборници из Омарске, како вас није срамота сто сте водили прицу за смјену Славице Поповиц! Ста је , прорадила вам сујета, побједила вас је на сваким изборима у протеклих 25 година. Зена је најуспјеснија особа у историји Омарске, направила је Дом здравља у Омарској, помогла коме је стигла.Како вас није срамота, лијецила вам је дјецу ,супруге и родитеље? И јос несто требате да знате, опет це вас побједити све тако заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Бомбардер

04.10.2019 07:31

Кад је она направила дом здравља? Шта лупаш?

Name

Ре

04.10.2019 18:58

Она, да. Распитај се за стање какво је затекла а распитај се какво је сада. Уосталом да си паметан процитај, писе ти све, лако се надје

Name

Тобе

04.10.2019 07:03

Опште народни бунт... револуција у Приједору. Стоп тиранији ДФ и СНСДа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војо

04.10.2019 07:04

Брука и срамота. Е Марко шта дозволи. Да ти ови капу кроје... мој Марко

ОДГОВОРИТЕ
Name

...РЕ

04.10.2019 09:25

не може ни Марко против јачег

Name

Ристо

04.10.2019 07:05

Браво за народ који је устао. Ово није побједа ДНС већ народа града који је устао против СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин

04.10.2019 08:58

Не мозе ово народ висе гледати

Name

Срамотно

04.10.2019 07:12

Срамота, једино то се може рећи након овакве одлуке појединих одборника. Неписмени одлучују о судбини прво дјеце а онда свих нас. Воде у катастрофу овај град који је из катастрофе подигнут. Па исти тај предлагач (одборник) не зна појмове обичних аката а води једну фирму, шта рећи о таквим људима. Што су смијенили, ал што поставише "кадар", да Бог сачува. ВД дирекор жена која је на трудничком боловању, снаха истог тог који је смјену предложио, како да води једну такву установу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје сте Омаршчани

04.10.2019 08:01

Видјет ће те колико ће још дуго бити хитна помоћ у Омарској!

Name

Стевоо

04.10.2019 07:26

ДНС подрзава народ... Не могу, ови лазни ниста на силу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шора

04.10.2019 07:26

ДНС има подршку народа, ова купљена већина је кратког даха. 2020 це све бити јасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

шупља прича

04.10.2019 07:33

Слушам кукање и јаукање црвеног кмера. Смјешно. Маркан ће остати у коалицији са Милом Ронхилом до само једног посланика у Скупштини Републике Србске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан

04.10.2019 07:45

Гордана Јекиц и Славица Поповиц су на целу Установа које позитивно послују и гдје су плате и доприноси редовни.То довољно говори о' каквом постењу се ради и преданости у раду.Излазак радника на протест је мисљење и вецине градјана Приједора који су не задовољни одлуком о' смјени која у позадини има само политицке циљеве....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ленка

06.12.2019 10:43

Браво

Name

велико постење

04.10.2019 08:36

директор мозда није цлан владајуце странке и нема тамо никог свога

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛАС РАЗУМА

04.10.2019 08:51

ДНС се не треба бринути,нова скупстинска вецина ионако није доњела никакве конкретне мјере за побољсање зивотног стандардна у граду ПД,о идејним рјесењима ни да говорим.Само клеветају и прицају у празно а народ то види и препознаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

04.10.2019 11:02

Хтио то неко или не част Републике Српске брани се ових дана у Приједору. Миленко Ђаковић више није трн у оку Саша Бурсаћа јер му Саша није ни до зглоба, Миленко је мета Жељкине екипе у СНСДу само из разлога што ће је Миленко помести у трци за предсједника Републике. У томе је цијела ствар. Ови потезима од јуче, стављена је тачка на коалицију СНСД-ДНС, јер је СНСД-у ипак слађа коалиција са СДА. Направили су што нико није. Синови и кћери Козаре треба устати и дати пуну подрску постеном човјеку Миленку Ђаковић

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС

04.10.2019 18:55

Видим да је велика вецина за раскид коалиције, дуго ово траје, и сви сматрамо да је вријеме да се прекине

Name

Филип Вишњић

04.10.2019 11:11

Не бојте се краља ни једнога, "Краљ, на цара ударити не ће, "Нити може краљевство на царство, "Јер је тако од Бога постало; "Чувајте се раје сиротиње;; "Кад устане кука и мотика,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

04.10.2019 11:19

Видјела жаба како се коњ поткива па и она дигла ногу. Саша је политичка прошлост, јер је својим радом мимо Додикових упута урушио коалицију Павић-Додик, то је најјача коалиција Републике Српске била уз све сукобе. Ово сада је знак да ће Додик уколико му Павић окрене леђа практично остати сам. Демос је по додиковим анкетама на око 2%, уједињена једва 3, а социјалисте је лично уништио. Уз огроман раст ПДПа, стабилност ДНСа, и реорганизацију СДСа коју прави Мирко, СНСД је прошлост, нарочито у Приједору... ДНС и СДС без обзира на Тубина, лагано без зноја узимају изборе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борс

04.10.2019 11:21

Борци су спремби и чекају сигнал врховног вође Миленка да ударе са свих страна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

04.10.2019 11:29

Масовни народни бунт је једини начин да се заустави ова екипа Широкобријезана, нема другог нечина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

04.10.2019 11:30

У Приједору су бар боје јасне, владају ЗЕЛЕНИ и ЦРВЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгиша

04.10.2019 11:34

Сви на улице. У Приједору се, као и 1995., брани част Републике Српске. Живио МИЛЕНКО ЂАКОВИЋ БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. Човјек од образа и части. Човјек са уредном школом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лукас

04.10.2019 13:08

браво за коментар,подрзавам 100%

Name

Статис

04.10.2019 15:52

Браво. Сви ЗА Миленка. Стоп тиранији и завијању Приједора у црно

Name

Ристо

04.10.2019 15:53

У Приједору се води рат за очување Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

04.10.2019 18:53

Миленко га је добио вец. Све похвале и свако хвала за насег градонацелника

Name

Снсдовац

04.10.2019 16:04

Саша Бурсаћ је сав народ града Приједора дигао на себе. Хитно промјене у градском одбору. На чело одбора ставити Врховца или Кабића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

04.10.2019 16:46

Бихацки или дјак из Груда, питање је сад!?

Name

Правда за Приједор

04.10.2019 18:24

Примариус др Славица Поповић коначно ће имати прилику да живи без триста проблема дневно, које од 2009. доживљава на послу. Чврста рука кошта личних одрицања, а њен једини гријех је што приједорски Дом здравља ни на једном списку проблематичних здравствених губиташа није никад споменут, ни запослени никад нису штрајковали. Не уклапа се у лоповску бригаду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Славицу и пола милиона на рацуну

06.10.2019 22:07

Јадна она, просто ми је зао како це да зиви без 300 проблема,а са 500.000 марака на рацуну. Возањем слузбеног аута и стоста јос. А страјк није смио бити јер је свима пријетила да изадју из синдиката,а иако су ста рекли пријетила би преко својих смрадова. Нека она гледа у министарство да иде и да предје у СНСД,то јој је зеља.

Name

Патриота

04.10.2019 18:35

аплауз од радника за одборнике ДНС и градонацелника..а ови у сали кад су цули аплаузе сами себи аплаудирали у скупстинској сали на избору нових нелегално постављених директора...фуј гамади

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

04.10.2019 19:59

ОМЛАДИНО БЈЕЖИТЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ДОК НИСТЕ ЗАКАСНИЛИ. ОВДЕ ВЛАДАЈУ ЉУДИ СА БОЛРСНИМ УМОВОМА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ловре

06.10.2019 08:53

Треба смијенити и директора болнице, као и начелника хирургије и анестезије у болници Приједор

ОДГОВОРИТЕ