Prijedor: Smjena direktora vrtića i Doma zdravlja

Odbornici Skupštine grada Prijedora smijenili su danas direktore Doma zdravlja i Dječijeg vrtića "Radost" i na te funkcije imenovali vršioce dužnosti.

Republika Srpska 03.10.2019 | 21:59
Prijedor: Smjena direktora vrtića i Doma zdravlja
Dužnosti direktora Doma zdravlja razriješena je primarijus doktor Slavica Popović, specijalista pedijatrije koja je na čelu ove javne zdravstvene ustanove od 2009. godine, uz obrazloženje da Skupština grada nije usvojila izvještaj o radu Doma zdravlja za 2018. godinu.

Za vršioca dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove imenovana je stomatolog Milica Marjanović.

Šef Kluba odbornika DNS-a Goran Predojević rekao je da gradonačelnik predlaže vršioce dužnosti direktora ustanova čiji je osnivač grad, a ne Skupština, kao i da direktor Doma zdravlja Prijedor mora biti specijalista medicine ili stomatologije, što ovdje nije slučaj.

Gordana Jekić, koja je direktor vrtića "Radost" od 2017. godine, razriješena je danas ove dužnosti uz obrazloženje Kluba samostalnih odbornika, koji je predložio smjenu, da su nezadovoljni radom ove ustanove i rukovođenjem.

Za vršioca dužnosti direktora vrtića imenovana je Bojana Kos koja je u ovoj ustanovi zaposlena kao vaspitač od 2010. godine.

Grupa radnika Dječijeg vrtića "Radost" i grupa radnika Doma zdravlja ušla je u zgradu Skupštine grada protestujući zbog odluka o smjeni direktora ovih ustanova. Oni su gradonačelniku i rukovodstvu parlamenta predali peticije protiv smjene direktorki.

Sindikalna organizacija vrtića za ponedjeljak je najavila generalni štrajk jer, kako su naveli u peticiji, smjena nije u skladu sa članovima 85 i 86 Zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju Republike Srpske.

Na današnjoj sjednici Aleksandar Drljača je ponovo razriješen dužnosti i imenovan za vršioca dužnosti direktora Agencije za ekonomski razvoj grada Prijedora "PREDA-PD". NJega je na ovu funkciju Skupština grada Prijedora prvi put imenovala 23. maja prošle godine i od tada se njegovo razrješenje i imenovanje na period od 90 dana ponavlja svaka tri mjeseca, kao što je to učinjeno i danas.

(Srna)

Komentari / 78

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

03.10.2019 20:12

da smo iole ljudi,zbog ovoga bi ustala cjela srpska,ali kad nisu ustali ni protiv poskupljenja struje,onda i jesmo šumska..

ODGOVORITE
Name

Lazaric.

03.10.2019 22:04

Kava bijedna slika u nekadasnjem privrednom gigantu od grada.Parking opstine prepun skupocijenih auta,doktori ostavili pacijente i napustili dezurstva,da bi ucestvovali u sramnom lincu nad ljudskim rodom,nad srpskim obrazom,Lazarevom kletvom i smijenili dvije zene,dame,majke,jednostavne osobe,ova gosp.Jekic ipogotovo,,,strucne zene,radnice,osobe u cijim kolektivima svi radnici za njih imaju samo rijeci hvale,sto se vidi da su javno izrekli negodovanje u ovakom protektoratu u kom svaki javni istup moze znaciti linc,gubitak radnog mjesta,pa cak gubitak i zivota.Pacijenti cekaju na odjelima,jer im dezurni doktori koji vecinom pripadaju vladajucoj sekti lincuju sa ostalim kolegama dvije potpuno ispravne dame ,a na njihova mjesta stavljaju druge osobe i to ne zato sto su bolje,,,neee,,,one su samo sekti podobnije.O tom Drljaci necu ni govoriti nista,pa to svi znaju,covjek ratni dezerter,propali profiter,zabusant,gradsko dijete koje i danas zivi na obrazu svog djeda Dusana,koji se radi njega u zemlji prevrce.Covjek bez i malo morala,stida i ljudskosti se stavlja na mjesto zamajca privrede grada...ooo bozeee,ovo je znak da te nema.

Name

Gradanin

04.10.2019 04:48

Eeee moji prijedorcani blago vama, nije to nista. Kod nas u Celincu direktor vrtica pedofil pod sumnjim i krivicno gonjeni kradljivac struje.Ali je nezamijenjiv , trenutno ali vidjet cemo, pod zastitim nacelnika, sto znaci da su isti.

Name

Ministar

04.10.2019 05:45

Ovo je odlicna vijest bez obzira da li su gospodje to zasluzile. Samo neka Dodik tuce dns, imaju dovoljno vremena do lokalnih izbora da se probude. Neka dobro razmisle sa kim ce na lokalne izbore ako nadju snage da krenu sa sds-om i pdp-om mogla bi crvena banda da izgubi mnoge opstine.

Name

za LAZARIC.

04.10.2019 06:08

ODAKLE TI PRAVO DA PISES I GOVORIS U IME RADNIKA DOMA ZDRAVLJA,OD TRISTA I NESTO RADNIKA TRIDESETAK IH JE ZADOVOLJNO JER IH JE BEZ KONKURSA PRIMILA I I POJEDINIM DALA POZICIJU,TI SU I IZASLI PRED IPSTINU.RADNICI SU 8GODINA IMALI NAJNIZE KOEFICIJENTE I PRIJE PAR MJESECI IM PODIGLA I PREKO NJIH OSTVARILA ZARADU.A MOBING U USTANOVI JE NA NAJVEĆEM MOGUĆEM STEPENU. VI BOTOVI KOJI PISETE ZAPITAJTE SE IMATE LI OBRAZA U OPSTE.

Name

SNSD patriota

04.10.2019 12:07

Prozovite i napisite ko je doktor koji je ostavio pacijente, prozovite vise tog VUKOTICA, samo gleda kako bi se izvukao da bude cist. Neka se vise izjasni na cijoj je strani, takvih mi je dosta, nas je a nije. Postavite mu javno pitanje gdje je bio kada je bilo glasanje za Vrtic, kojim putem je napustio Opstinu, zasto nije izasao kao covjek i kako sam kaze ugledan i posten doktor??? Jer ko je ugledan ne bjezi, ne skriva se, ne boji se naroda svoga. Naravno ako ne misli DRUGAČIJE, sto je sinoc i pokazao. Pozivam rukovodstvo da djeluje i da se oglasi

Name

pr

04.10.2019 12:48

SNSD SMJENJUJE SAMO KADROVE DNS I SOCIJALISTA I NA LOLALU I U REPUBLICI ! TAKO IM VRAĆAJU ZA DUGOGODIŠNJE PARTNERSTVO I PODRŠKU! ZAŠTO MILE NE SMIJENI SVOJE DIREKTORE MULTIGUBITAŠE NA ČELU ELEKTROPRIVREDE, IRB, AUTOPUTEVA,FONDA ZDRAVSTVA, FONDA PIO,UKC PAPRIKOVAC,RUDNIKA GACKO,UGLJEVIK,ALUMINA.....STOTINE MILIONA POKRALI ALI SU SNSD ČLANOVI! DNO!

Name

mmarko

04.10.2019 17:07

sumska ,upravo tako,jer vladaju sumari,a mi gradjani smo otisli u inostranstvo

Name

Bolnica

04.10.2019 18:51

Svi su razocarani u doktora, pedijatra. Smatram da nam takav tip covjek ne treba u dns-u. Politika je jedno a zivot drugo. A isto tako smatram i da ga DNS nebi ni prihvatio, jer mu je mjesto uz sumara. Raspitaćemo se o tacnosti navoda kako je napustio skupstinu, jer to mnogo govori. Zalost, jad i bjeda

Name

Re za BOLNICA

04.10.2019 21:38

Zašto ne napišeš: mi u SNSDu kad već komentarišeš doktora. Zašto je kriješ iza DNSa jadniče jadni

Name

Re Bolnica

05.10.2019 08:12

Hvala na uvredama. Jedan sam od rijetkih koji želi jednu struju u Prijedorskom SNSDu, i iz tog razloga želim da naši odbornici ne bježe i ostanu dosljedni politici kojoj pripadaju. Ako je naš onda nema potrebe da radi to što radi. Znam da se svi članovi GrO slažu sa mnom

Name

Mile

05.10.2019 18:00

Ovakvi komentari me razocaraju. Prikazuju rasulo u kojem smo u Prijedoru i da nema jedinstva

Name

Taxi

03.10.2019 20:34

Bruka i sramota. Marko je kriv jer je omogućio pobjedu Željke i Dodika od opštih izbora 2006. Prva prilika i nož u leđa. E moj Marko

ODGOVORITE
Name

pr

04.10.2019 06:46

SEKTA SNSD NA REPUBLIČKOM I NA LOKALNIM NIVOIMA RUŠI SVOJE PARTNERE DNS I SP GDJE KOD STIGNE! NAJSEBIČNIJA POLITIČKA STRANKA NA PLANETI. JEDINI GRAD GDJE DNS IMA IMA NAČELNIKA JE PRIJEDOR ALI I TO IM SMETA! NAČELNIKA SOCIJALISTA SU JOŠ PROŠLE GODINE SRUŠILI U RIBNIKU! NA ŽELJEZNICE I ŠUME SU UDARILI SAMO ZBOG DNS I SP. A ŠTO NE SMJENJUJU SVOJE LOPOVE U ELEKTODISTRIBUCIJAMA, AUTOPUTEVIMA,IRB,FONDU ZDRAVSTVA , FONDU PIO.... , TU SU STOTINE MILIONA U MINUSU NJIHOVI DIREKTORI ????????

Name

mmarko

04.10.2019 17:11

ljudi,pa zar vama nije jasno da snsd krade izbore,zamjeni se auto sa listicima vec pripremljenim.Sve dok se ne uvede elektronsko glasanje Dodik i snsd ce dole vladati.Balkanskom lopovluku ne mogu stati u kraj Evropljani nego samo Balkanci.

Name

Vjeciti opozicionar

03.10.2019 20:37

Bravo za Pavića, to je ta koalicija dodik - Pavić. Dodik ce izigrati i svoje najbliže za svoju korist . DNS njemu više netreba, rasturio ih je i sad ima cubriloviceve i stevandiceve , bolji su poslušnici i više vrše podjele srba, a što radi i dodik te mu to više odgovara, podijeljenim lakše manipuliše

ODGOVORITE
Name

Snijeg je opet Snjezana..

03.10.2019 20:43

Sta bi sa koalicionim partnerom DNS-om? SNSD im napravio zades!

ODGOVORITE
Name

...re

04.10.2019 08:10

Isto rade i socijalistima.dali im Šume RS a ustvari dali im generalnog direktora i 2 gazdinstva.po raspodjeli pripada im i gazdinstvo u istočnom drvaru ali to neda Špiric jer je njegov čovjek direktor Bijeljac tamo sve opustošio i pokro zajedno s njim.zamislite socijalisti drže Šume a imaju samo 2 gazdinstva, snsd ima 23 , demos 3 a dns 2.znači snsd kontroliše 90 % u Šumama a kao ih dali socijalistima. Nidje veze s vezom!

Name

...re

04.10.2019 10:22

a Čubri i Stevandiću sve opraštaju jer su ih i osnovali !

Name

Gogobety

03.10.2019 20:52

Ova akcija SNSD-a nema nikakve svrhe. Potop, ne samo Prijedora nego i velikih dijelova BiH slijedi. Razlozi su visestruki, ali najvise imaju karakter propale ekonomije!

ODGOVORITE
Name

SNSD-ov puc u Prijedoru

03.10.2019 21:06

U gradu Prijedoru se preuzima vlast od strane SNSD-a bez obzira na izborni rezultat i time krsi zakon!

ODGOVORITE
Name

...RE

04.10.2019 08:14

Prigovaraju opoziciji u Sarajevu da ne poštuju volju gradjana tj. izborne pobjednike(snsd i partneri) a oni to isto ne poštuju u Prijedoru i ruže dns.Dvolični i lažljivi snsd.

Name

Pd

03.10.2019 22:38

Krajnje vrijeme je da Krajina pokaze svoj ponos i snagu ili ce postati vazal iz kojeg ce i ovo nesto kvalitetnih ljudi otici i potpuno prepustiti svoju sudbinu hijenama koje ce posljednje ugasiti svijetlo...

ODGOVORITE
Name

Tuga

04.10.2019 04:48

Krajina vec naseljava Njemacku,i tek ce se narod iseljavati...zalosno,istjerase nas...plus jos hrvatski otpad...gasite svjetla,pada mrak.

Name

Za ljude van Prijedora

04.10.2019 04:55

Slavica Popović direktor Doma zdravlja Prijedor je jedna od rijetkih ustanova u RS koji nije poslovala u gubitku prosle godine. Za neupucene Bolnice i Domovi zdravlja u RS su napravili ukupan dug od 140 mil. KM u 2018 godini. Plate i doprinosi redovni. Dom zdravlja Prijedor renoviran po posljednjim standardima. I sad tog rukovodioca treba smjeniti? Na njeno mjesto stavili djevojku stomatologa sa 3 godine radnog iskustva a za po zakonu za imenovanje potrebno minimum 4? U startu kršenje zakona. Inače SNSD, SP, Demos, US, SDS za novog presdsjednika Skupštine Grada Prijedor postavili Bošnjaka i lično nemam ništa protov. Ali ta osoba je dijete čovjeka koji je 92' bio jedan od organizatora napada na Prijedor gdje je tom prilikom poginuo ne mali broj srpskih policajaca i civila, a tim činom učinio medveđu uslugu i svom narodu. Isti taj novopečeni predsjednik Skupštine je član SDA i naravno glasao za Deklaraciju SDA o ukidanju RS prije petnaestak dana. Ovo je politički linč, cilj je da se blokira Grad Prijedor, a ne da funkcionišu institucije i ustanove. Ovo je novi napad na Prijedor kao tad 92' sram da vas bude. Pritom nemam ništa protiv Bošnjaka ali imam protiv ekstrema na svim stranama i ljudi koji u uništavaju i rade protiv interesa Grada. Vladavina SNSD se najbokje vidi u Novom Gradu i Dubici koji su postali kasabe i avetinjski Gradovi u kojima kasne plate, nema gradskog prevoza, blokirani računi Opština i dva Grada koja nemaju više od 40.000 stanovnika.

ODGOVORITE
Name

Za za ljude van Prijedora

04.10.2019 06:18

Jeste poslovala bez gubitka ali na racun radnika jer ih je drzaal na najnizim koeficijentima 8godina,kako vas nije sramota da pisete lazi.

Name

Za tebe u Prijedoru

04.10.2019 13:51

Nije u gubitku kad pacijenti kupuju najosnovnije stvari koje bi svaki dom zdravlja trebao da ima... Počevši od flastera, zavoja pa do nekih lijekova za inhalacije i ostalo..

Name

Jadni izgovori

04.10.2019 19:25

Plate u Domu zdravlja sigurno izad prosjecne. A što se tiče nabavke ljekova i slicnih stvari obratite se nadleznom ministru ili kumu Skrbiću koji je sahranio zdravstvo.

Name

bivsa direktorica dz

05.10.2019 12:24

neka je doticna direktorica otisla,svima je milo i drago u cijelom domu zdravlja.A vidi se po tome sto niko je od doktora i medicinskih radnika nije podrzao,nego uhljebi koji su zaposleni za vrijeme njene vladavine i one koje su od metle dogurale na visa mjesta

Name

Slika i prilika

04.10.2019 05:22

Bojana Kos snaha Želimira Kosa, čovjeka sa jedva završenom srednjom školom, kupljenom diplomom, govornom manom. Isti od DNS dobio posao kao ekonomista u Prijedorkom Autotransportu, naravno nije sposoban da radi posao ekonomiste nego kao dispecer plus dobio odbornički mandat i na kraju okreće leđa DNS. Ovde se može zamjeriti i DNS zašto takve ljude stavljaju na odborničke liste pored mladih, obrazivanih ljudi. Bojana je inače supruga Aleksandra Kosa, brata od Želimira i opet jedva završena srednja skola i naravno mama kao i starijem bratu kupila diplomu privatne kriminalistike. Isti zaposlen u Federaciji BIH kao policijski službenik, možda mu je pomogao Ajdin predsjednik Skupštine Prijedor koga su isti postavili za predsjednika Skupštine Grada a njegov otac 92' bio jedan od organizatora napada na Prijedor a tom prilikom stradali srpski policajci i civili.

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin

04.10.2019 08:42

Ovoj djevojcici je bolje da cuva trudnocu, da imalo pameti ima. Zalosno je ovo sto se desava, SNSD samo pokazuje koliko je slab, pa docekace Prijedor sledece lokalne izbore, i kada u klupe sjednu adekvatni i ljudi koji se ne mogu kupiti onda nastaje dramaturgija. Jedino mi je drago kada cujem da i sami to znaju i sami su svjesni toga, ali ovan ne moze biti nego ovan.

Name

Vrtic

04.10.2019 19:02

Samo mogu reci da je jad i beda, doci i biti nesto a svi zaposleni te ne zele, kude, gledati te ne mogu, samo zbog nacina. Sve si izdala pa tako ces i nas.

Name

Duško

04.10.2019 05:24

Mladi Lav (Bursać) je podero staru drtinu (Pavića).

ODGOVORITE
Name

Macka u zamrzivacu

04.10.2019 06:06

Bursac je mlad i perspektivan papak, kakav lav!

Name

SNSD PD

04.10.2019 08:44

Vodite ga sebi u kucu ako ga toliko volite. Ne vole ga ni naj blizi saradnici

Name

Jadno

04.10.2019 06:21

Žene, majke, kadar... Tzv mišići, birali smo ih da nam ovako vraćaju?! Bez ikakvog konkretnog razloga, sem što su DNS.

ODGOVORITE
Name

Omarska

04.10.2019 06:24

Odbornici Omarske, smjenili direktora koji im je doveo Dom zdravlja, hitnu, bez koje nebi ni doktora gore imali jer su rupa. Imate li obraza?

ODGOVORITE
Name

Crni Bombarder

04.10.2019 07:30

Dom zdravlja u Omarskoj je bio i prije a biće i poslije Slavice.

Name

RVI

04.10.2019 06:32

Crveno-zelena koalicija (Dodo-Bake) se u punom kapacitetu dokazuje i u Prijedoru.

ODGOVORITE
Name

Maca

04.10.2019 08:47

Pa oni zbog sefa prijedorskog moraju sa zelenim

Name

Luka

04.10.2019 06:45

Bruka i sramota,cirkus od skupstine,sramota ko prestavlja gradjane grada Prijedor,samo licni interesi.Bitno da su neki novi direktori ukucani od odbornika "papaka",strasno,sila su bas ali jos godinu dana...

ODGOVORITE
Name

SNSD

04.10.2019 08:49

Nismo bili jedinstveni po pitanju smjena trazim da se vidi zasto su pojedini odbornici otisli prije glasanja. dosta vise, ili svi ili niko

Name

Istina

04.10.2019 07:03

Gospodo odbornici iz Omarske, kako vas nije sramota sto ste vodili pricu za smjenu Slavice Popovic! Sta je , proradila vam sujeta, pobjedila vas je na svakim izborima u proteklih 25 godina. Zena je najuspjesnija osoba u istoriji Omarske, napravila je Dom zdravlja u Omarskoj, pomogla kome je stigla.Kako vas nije sramota, lijecila vam je djecu ,supruge i roditelje? I jos nesto trebate da znate, opet ce vas pobjediti sve tako zajedno.

ODGOVORITE
Name

Crni Bombarder

04.10.2019 07:31

Kad je ona napravila dom zdravlja? Šta lupaš?

Name

Re

04.10.2019 18:58

Ona, da. Raspitaj se za stanje kakvo je zatekla a raspitaj se kakvo je sada. Uostalom da si pametan procitaj, pise ti sve, lako se nadje

Name

Tobe

04.10.2019 07:03

Opšte narodni bunt... revolucija u Prijedoru. Stop tiraniji DF i SNSDa

ODGOVORITE
Name

Vojo

04.10.2019 07:04

Bruka i sramota. E Marko šta dozvoli. Da ti ovi kapu kroje... moj Marko

ODGOVORITE
Name

...RE

04.10.2019 09:25

ne može ni Marko protiv jačeg

Name

Risto

04.10.2019 07:05

Bravo za narod koji je ustao. Ovo nije pobjeda DNS već naroda grada koji je ustao protiv SNSD

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin

04.10.2019 08:58

Ne moze ovo narod vise gledati

Name

Sramotno

04.10.2019 07:12

Sramota, jedino to se može reći nakon ovakve odluke pojedinih odbornika. Nepismeni odlučuju o sudbini prvo djece a onda svih nas. Vode u katastrofu ovaj grad koji je iz katastrofe podignut. Pa isti taj predlagač (odbornik) ne zna pojmove običnih akata a vodi jednu firmu, šta reći o takvim ljudima. Što su smijenili, al što postaviše "kadar", da Bog sačuva. VD direkor žena koja je na trudničkom bolovanju, snaha istog tog koji je smjenu predložio, kako da vodi jednu takvu ustanovu.

ODGOVORITE
Name

Gdje ste Omarščani

04.10.2019 08:01

Vidjet će te koliko će još dugo biti hitna pomoć u Omarskoj!

Name

Stevoo

04.10.2019 07:26

DNS podrzava narod... Ne mogu, ovi lazni nista na silu.

ODGOVORITE
Name

Šora

04.10.2019 07:26

DNS ima podršku naroda, ova kupljena većina je kratkog daha. 2020 ce sve biti jasno

ODGOVORITE
Name

шупља прича

04.10.2019 07:33

Слушам кукање и јаукање црвеног кмера. Смјешно. Маркан ће остати у коалицији са Милом Ронхилом до само једног посланика у Скупштини Републике Србске.

ODGOVORITE
Name

Srdjan

04.10.2019 07:45

Gordana Jekic i Slavica Popovic su na celu Ustanova koje pozitivno posluju i gdje su plate i doprinosi redovni.To dovoljno govori o' kakvom postenju se radi i predanosti u radu.Izlazak radnika na protest je misljenje i vecine gradjana Prijedora koji su ne zadovoljni odlukom o' smjeni koja u pozadini ima samo politicke ciljeve....

ODGOVORITE
Name

Lenka

06.12.2019 10:43

Bravo

Name

veliko postenje

04.10.2019 08:36

direktor mozda nije clan vladajuce stranke i nema tamo nikog svoga

ODGOVORITE
Name

GLAS RAZUMA

04.10.2019 08:51

DNS se ne treba brinuti,nova skupstinska vecina ionako nije donjela nikakve konkretne mjere za poboljsanje zivotnog standardna u gradu PD,o idejnim rjesenjima ni da govorim.Samo klevetaju i pricaju u prazno a narod to vidi i prepoznaje.

ODGOVORITE
Name

Milan

04.10.2019 11:02

Htio to neko ili ne čast Republike Srpske brani se ovih dana u Prijedoru. Milenko Đaković više nije trn u oku Saša Bursaća jer mu Saša nije ni do zgloba, Milenko je meta Željkine ekipe u SNSDu samo iz razloga što će je Milenko pomesti u trci za predsjednika Republike. U tome je cijela stvar. Ovi potezima od juče, stavljena je tačka na koaliciju SNSD-DNS, jer je SNSD-u ipak slađa koalicija sa SDA. Napravili su što niko nije. Sinovi i kćeri Kozare treba ustati i dati punu podrsku postenom čovjeku Milenku Đaković

ODGOVORITE
Name

DNS

04.10.2019 18:55

Vidim da je velika vecina za raskid koalicije, dugo ovo traje, i svi smatramo da je vrijeme da se prekine

Name

Filip Višnjić

04.10.2019 11:11

Не бојте се краља ни једнога, "Краљ, на цара ударити не ће, "Нити може краљевство на царство, "Јер је тако од Бога постало; "Чувајте се раје сиротиње;; "Кад устане кука и мотика,

ODGOVORITE
Name

Tito

04.10.2019 11:19

Vidjela žaba kako se konj potkiva pa i ona digla nogu. Saša je politička prošlost, jer je svojim radom mimo Dodikovih uputa urušio koaliciju Pavić-Dodik, to je najjača koalicija Republike Srpske bila uz sve sukobe. Ovo sada je znak da će Dodik ukoliko mu Pavić okrene leđa praktično ostati sam. Demos je po dodikovim anketama na oko 2%, ujedinjena jedva 3, a socijaliste je lično uništio. Uz ogroman rast PDPa, stabilnost DNSa, i reorganizaciju SDSa koju pravi Mirko, SNSD je prošlost, naročito u Prijedoru... DNS i SDS bez obzira na Tubina, lagano bez znoja uzimaju izbore

ODGOVORITE
Name

Bors

04.10.2019 11:21

Borci su sprembi i čekaju signal vrhovnog vođe Milenka da udare sa svih strana

ODGOVORITE
Name

Krle

04.10.2019 11:29

Masovni narodni bunt je jedini način da se zaustavi ova ekipa Širokobrijezana, nema drugog nečina.

ODGOVORITE
Name

Mirko

04.10.2019 11:30

U Prijedoru su bar boje jasne, vladaju ZELENI i CRVENI

ODGOVORITE
Name

Dragiša

04.10.2019 11:34

Svi na ulice. U Prijedoru se, kao i 1995., brani čast Republike Srpske. Živio MILENKO ĐAKOVIĆ BUDUĆI PREDSJEDNIK REPUBLIKE SRPSKE. Čovjek od obraza i časti. Čovjek sa urednom školom.

ODGOVORITE
Name

lukas

04.10.2019 13:08

bravo za komentar,podrzavam 100%

Name

Statis

04.10.2019 15:52

Bravo. Svi ZA Milenka. Stop tiraniji i zavijanju Prijedora u crno

Name

Risto

04.10.2019 15:53

U Prijedoru se vodi rat za očuvanje Republike Srpske

ODGOVORITE
Name

Prijedor

04.10.2019 18:53

Milenko ga je dobio vec. Sve pohvale i svako hvala za naseg gradonacelnika

Name

Snsdovac

04.10.2019 16:04

Saša Bursać je sav narod grada Prijedora digao na sebe. Hitno promjene u gradskom odboru. Na čelo odbora staviti Vrhovca ili Kabića

ODGOVORITE
Name

Milutin

04.10.2019 16:46

Bihacki ili djak iz Gruda, pitanje je sad!?

Name

Pravda za Prijedor

04.10.2019 18:24

Primarius dr Slavica Popović konačno će imati priliku da živi bez trista problema dnevno, koje od 2009. doživljava na poslu. Čvrsta ruka košta ličnih odricanja, a njen jedini grijeh je što prijedorski Dom zdravlja ni na jednom spisku problematičnih zdravstvenih gubitaša nije nikad spomenut, ni zaposleni nikad nisu štrajkovali. Ne uklapa se u lopovsku brigadu

ODGOVORITE
Name

Pravda za Slavicu i pola miliona na racunu

06.10.2019 22:07

Jadna ona, prosto mi je zao kako ce da zivi bez 300 problema,a sa 500.000 maraka na racunu. Vozanjem sluzbenog auta i stosta jos. A strajk nije smio biti jer je svima prijetila da izadju iz sindikata,a iako su sta rekli prijetila bi preko svojih smradova. Neka ona gleda u ministarstvo da ide i da predje u SNSD,to joj je zelja.

Name

Patriota

04.10.2019 18:35

aplauz od radnika za odbornike DNS i gradonacelnika..a ovi u sali kad su culi aplauze sami sebi aplaudirali u skupstinskoj sali na izboru novih nelegalno postavljenih direktora...fuj gamadi

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

04.10.2019 19:59

OMLADINO BJEŽITE IZ REPUBLIKE SRPSKE, DOK NISTE ZAKASNILI. OVDE VLADAJU LJUDI SA BOLRSNIM UMOVOMA!

ODGOVORITE
Name

Lovre

06.10.2019 08:53

Treba smijeniti i direktora bolnice, kao i načelnika hirurgije i anestezije u bolnici Prijedor

ODGOVORITE