Горио аутомобил ноћас испред зграде у Гацку

Аутомобил у власништву замјеника начелника Полицијске управе Требиње Миливоја Вуковића горио је ноћас око три сата испред зграде у Гацку у којој Вуковић живи, потврђено у ПУ Требиње.

Република Српска 26.09.2019 | 09:48
Горио аутомобил ноћас испред зграде у Гацку
Увиђај је у току и сви детаљи али и узрок биће накнадно познати кажу у полицији. 

– Формирана је увиђајна екипа, Окружно јавно тужилаштво све надзире, податке у току истраге нећемо давати – рекао је АТВ ПУ Требиње Синиша Лакета.

Изгорио је предњи дио приватног аутомобила Миливоја Вуковића марке “рено кило”. И син замјеника начелника ПУ Требиње је такође полицијски службеник, преноси Српскаинфо.

.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Е

26.09.2019 08:18

Чуј и син. Онда сигурно збохжг тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А други син

26.09.2019 09:20

Породични бизнис и породична станица

Name

Поглед са Моска

26.09.2019 11:39

У Требињу, Еаст Херцеговини, свако мало, па пламти некакво ауто. Зна се и која аута и чија су. Али, ко то пали, е то се не зна. Нити ће се знати, веле оптимистични требињци. Знају они добро. Али зато имају два кандидата за директора босанско херцеговачког ФБИ-аја, у преводу СИПА-е. Некад дужносници, тренутно заслужни савјетници. Привилеговани савјетници, они што примају савјетниче плате, а на посао не долазе, ништа не раде, ни за шта се не питају, не одговарају ни за шта. Код куће сједе. Гледају своја посла. Осим што се припремају за интервју, зову и позивају помоћ и подршку ишћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

26.09.2019 14:00

Цијела породица Вуковић ради у ЦЈБ али часно и поштено обављају своје дужности. Ово је страшно шта се десило. Подршка породици Вуковић да остану као што су били до сада.