Gorio automobil noćas ispred zgrade u Gacku

Automobil u vlasništvu zamjenika načelnika Policijske uprave Trebinje Milivoja Vukovića gorio je noćas oko tri sata ispred zgrade u Gacku u kojoj Vuković živi, potvrđeno u PU Trebinje.

Republika Srpska 26.09.2019 | 09:48
Gorio automobil noćas ispred zgrade u Gacku
Uviđaj je u toku i svi detalji ali i uzrok biće naknadno poznati kažu u policiji. 

– Formirana je uviđajna ekipa, Okružno javno tužilaštvo sve nadzire, podatke u toku istrage nećemo davati – rekao je ATV PU Trebinje Siniša Laketa.

Izgorio je prednji dio privatnog automobila Milivoja Vukovića marke “reno kilo”. I sin zamjenika načelnika PU Trebinje je takođe policijski službenik, prenosi Srpskainfo.

.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Е

26.09.2019 08:18

Чуј и син. Онда сигурно збохжг тога.

ODGOVORITE
Name

A drugi sin

26.09.2019 09:20

Porodični biznis i porodična stanica

Name

Pogled sa Moska

26.09.2019 11:39

U Trebinju, East Hercegovini, svako malo, pa plamti nekakvo auto. Zna se i koja auta i čija su. Ali, ko to pali, e to se ne zna. Niti će se znati, vele optimistični trebinjci. Znaju oni dobro. Ali zato imaju dva kandidata za direktora bosansko hercegovačkog FBI-aja, u prevodu SIPA-e. Nekad dužnosnici, trenutno zaslužni savjetnici. Privilegovani savjetnici, oni što primaju savjetniče plate, a na posao ne dolaze, ništa ne rade, ni za šta se ne pitaju, ne odgovaraju ni za šta. Kod kuće sjede. Gledaju svoja posla. Osim što se pripremaju za intervju, zovu i pozivaju pomoć i podršku išću.

ODGOVORITE
Name

Goca

26.09.2019 14:00

Cijela porodica Vuković radi u CJB ali časno i pošteno obavljaju svoje dužnosti. Ovo je strašno šta se desilo. Podrška porodici Vuković da ostanu kao što su bili do sada.