Манџукић одбио све понуде, није хтио ни код Јокана!

Искусни нападач одлучио да остане у Торину.

Фудбал 12.09.2019 | 13:04
Манџукић одбио све понуде, није хтио ни код Јокана!
Велике је амбиције имала катарска Ал Гарафа за летњи прелазни рок, посебно откако је Славиша Јокановићсео на њену клупу. Српски стручњак је покушао да искористи финансијску моћ свог клуба и осетно појача екипу за наставак сезоне, али су га одбила два велика имена из италијанске Серије А.

Ради се о искусним фудбалерима, Игњацију Абатеу из Милана и Марију Манџукићу из Јувентуса. Провереном дефанзивцу Росонера летос је истекао уговор на Сан Сиру после чега је постао слободан играч, али није желео да се пресели у Катар. Слично је било и са Хрватом Манџукићем који је одбио све понуде које је имао да напусти Торино током лета па је Јокановић остао без планираних појачања.

Подсетимо, српски стручњак је овог лета преузео Ал Гарафу, а након два одиграна кола у тамошњем шампионату налазе се на другом месту на табели са четири освојена бода.

Њихове редове су већ појачали алжирски репрезентативац Софијан Хани (Спартак Москва), репрезентативац Мексика Ектор Морено (Реал Сосиједад), Корејанац Ку Ђа-Чеол (Аугзбург) и искусни Адлен Гедиура(Нотингем Форест).

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар