Хабиб је неуништив! Пуарје издржао три рунде!

Фантастична победа Нурмагомедова!

Остали спортови 08.09.2019 | 17:11
Хабиб је неуништив! Пуарје издржао три рунде!
Какав повратак Хабиба Нурмагомедова! Руски борац, пореклом из Дагестана, вратио се у ринг после девет месеци суспензије и на фантастичан начин одбранио УФЦ титулу у лакој категорији!

Он је у Абу Дабију савладао америчког борца Дастина Пуарјеа након три рунде и показао да у овом тренутку неприкосновен у својој конкуренцији. Ово му је била 28 победа у каријери из исто толико борби, чиме је задржао стопроцетан учинак у октагону.

Сјајни Нурмагомедов је од самог почетка био изузетно агресиван, Пуарје је у неколико наврата успевао да избегне капитулацију, али на крају више није имао снаге, па даље од треће рунде није могао. Током друге рунде и на почетку треће је покушао да изврши иницијативу, али је то било кратког даха, пошто га је Нурмагомедов ставио под своју контролу и окончао борбу.

Подсетимо, руски борац је био суспендован након меча са Конором Мегрегором у октобру прошле године због инцидента који се десио након борбе. Ипак, период девет месеци суспензије очигледно је искористио да се максимално припреми за одбрану трона.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар