Тошић опрезан: Озбиљни су, знају шта раде!

Стрелац победоносног гола одмах фокусирао мисли ка реваншу у Норвешкој.  Милетић и Тошић сложни: Важна је само победа! Фудбалери Партизана савладали су после преокрета са 2:1 екипу Молдеа на свом стадиону и у Норвешку понели минималну предност.  Натхо: Надам се Лиги Европе пред "Гробарима"! Нови фудбалер Партизана и капитен репрезентације Израела, Бибрас Натхо рекао је да се нада да ће Партизан играти у групној фази Лиге Европе.

Фудбал 22.08.2019 | 23:40
Тошић опрезан: Озбиљни су, знају шта раде!
После прве утакмице двомеча за улазак у групну фазу Лиге Европе, српски тим има предност!

Партизан - Молде 2:1!

Головима Сејдубе Суме и Зорана "Бамбија" Тошића, све бољег тандема екипе Саве Милошевића, црно-бели су пред 6.000 деце у Хумској савладали госте из Норвешке и понели предност на реванш.

Молде је дао први гол, али је наш представник "окренуо" резултат и ипак много мирнији почео да размишља о другом мечу.

За телевизију Аренаспорт су изјаве после меча дали фудбалери Партизана Немања Милетић и Зоран Тошић и обојица су навели да је најважније да се дошло до победе.

"Најбитније је да смо победили, али мислим да морамо прво полувреме да заборавимо што пре. Нисмо урадили оно што је шеф тражио од нас и кад све саберемо добили смо меч са 2:1. Није ништа готово, играмо код њих за пролазак у групну фазу", поручио је Милетић.

"Противник је данас био за нијансу озбиљнији од претходног (Малатије). Веома добро знају шта раде и шта могу, компактна су и дисциплинована екипа. Није нам било лако и није било простора као у прошлом колу. Примили смо гол, али смо показали карактер и иако игра није била сјајна важно је победити и идемо са предношћу", изјавио је Тошић.

Након што је дао победоносни гол, "Бамби" као да је кренуо ка јужној трибини да слави, али се брзо сетио да на њој нема навијача.

"Вероватно би ме понело да су наши навијачи ту, али опет смо без њихове помоћи успели да направимо први корак. Има још да се игра. Они су озбљна екипа, биће интересантно", додао је Тошић у разговору за ТВ Арена спорт.

Нови фудбалер Партизана и капитен репрезентације Израела, Бибрас Натхо рекао је да се нада да ће Партизан играти у групној фази Лиге Европе.

Први утисци Бибраса Натха били су да је његов тим могао да дође до још једног поготка и тако себи "олакша живот", али је навео да је победа ипак на првом месту.

Након преокрета и победе у првој утакмици са Молдеом 2:1, фудбалери Партизана сигурно ће задовољније дочекати предстојећи сусрет у Норвешкој. 

Последња коцкица која је недостајала да би се однос стања на терену у потпуности преокренуо био је Бибрас Натхо, најновије појачање црно-белих које је забележило деби одигравши последњих двадесетак минута.

Откако је ушао, Израелац је успоставио пас-игру домаћих и довео их у неколико шанси, па је његов тим на крају успео да дође до потпуног преокрета.

Везиста је након сусрета изјавио да је задовољан резултатом, али да сматра да му треба још времена да се навикне на екипу.

"Важно је да смо победили. Могли смо да дамо можда још који гол, али у реду је и овако. Треба ми још времена да се упознам са новим саиграчима и они морају да се навикну на мене, али за ово време које сам овде сам веома срећан", рекао је Натхо по завршетку сусрета.

Њему се допала атмосфера на стадиону, који је упркос казни коју је УЕФА прописала Партизану био испуњен децом узраста до 14 година.

"Већ сам играо на овом стадиону, сећам се атмосфере, а и данас је било одлично, иако стадион није могао да буде пун. Надам се да ћемо се пласирати у групну фазу и да ћемо имати још европских мечева на којима ћемо имати и подршку пуног стадиона", закључио је Израелац.

Он је у 73. минуту ушао уместо Сејдубе Суме који је постигао изједначујући гол за домаће и био један од најагилнијих играча на терену. Није га у потпуности "ишло" вечерас, али видело се да је омалени фудбалер близу проналаска форме због које је и дошао у клуб.

Плејмејкер сматра да је његова екипа сада у доброј ситуацији пред реванш у Норвешкој, али и да црно-бели морају да играју боље уколико желе са сигурношћу да осигурају пласман у Лигу Европе.

"Победа је увек добра, сада смо у солидној ситуацији – можемо да одиграмо и нерешено, али ићи ћемо на победу. Данас смо нешто слабије ушли у утакмицу, знали смо шта да очекујемо од противника, али смо били под притиском па је било нешто теже", рекао је Сума након утакмице и додао да је веома задовољан новим појачањем и да верује да ће Натхо много помоћи овој екипи.

Следећи меч ове две екипе на програму је наредног четвртка, а Партизан свакако може да буде задовољан крајњим резултатом вечерашњег дуела, уз наду да ће у Норвешкој подићи ниво игре и обезбедити јесен у Европи.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар