Још гори фабрика Енергоинвеста у Источном Сарајеву

Пожар у кругу бивше фабрике "Енергоинвест-РАОП" у Источном Сарајеву и даље је активан, али нема опасности за становништво, потврдио је за Н1 старјешина Територијалне ватрогасне јединице Источно Сарајево Његош Вукадин.

Република Српска 11.08.2019 | 09:17
Још гори фабрика Енергоинвеста у Источном Сарајеву
Он је додао да опасности за становништво нема, ни од пламена ни од дима, јер је хала била потпуно празна.

''Не треба ширити панику јер опасности нема, ватрогасци су на терену. Панели гори и нема никакве опасности за људе'', кратко је казао Вукадин.

Подсјећамо, у кругу бивше фабрике "Енергоинвест-РАОП" у Источном Сарајеву јучер је избио пожар.

Грађани који живе у непосредној близини наводе да главни плиновод протиче у близини ове фабрике, те је забринутост подигнута на виши ниво.

Раније је начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић апеловао да становништво које живи у близини те фабрике не проводи вријеме напољу због дима и његових могућих негативних посљедица.

(Н1)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Милан

11.08.2019 07:28

ЖАЛОСНО,ОПЉАЧКАЈ И ЗАПАЛИ.ИЗГОРИО ЈЕ ГИГАНТ ЈУГОСЛАВИЈЕ,НАРОДЕ ЗАР ВАС НИЈЕ СРАМОТА МЕНЕ ЈЕСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

11.08.2019 07:39

Завршни чин пљачке.Прикривање трагова.Послије долазе багери да згариште од фабрике одвуку на депонију.Битно је да људима из Источног Сарајева избришу из главе ГИГАНТ ЕНЕРГОИНВЕСТ који је могао да су хтјели да храни цијело Источно Сарајево.Грађавинска мафија ће врло брзо почети да прави зграде и да перу новац попљачкан од народа.Ништа то не би било могуће да у све није уплетена власт на свим нивоима од републичке до општинске.Најјачи привредни погон у Источном Сарајеву је пекара.Тужно да не може бити тужније али томе је свему кумово и народ у Источном Сарајеву.Тако му и треба .Нек иду сад , велика већина већ иде, код Бакира и нек га моле за посао да прехране своју дјецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин Нека,

11.08.2019 13:47

стики недозвана, још гласајте за Додика и његови мафију ,и треба вам тако нека вас све побије! Неда вам се доказати : Ето вам сада имате ста имате.

Name

ре

11.08.2019 08:07

Еее некад сам ту радио док сам млад био , а сад такуни потурају позар да купе ни за сто а радници остају без босла и егзистенција , погана времена фујјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пирален

11.08.2019 08:07

Хоће ли сад бити коментара о загађењу и коју унуформу носе ватрогасци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиља

11.08.2019 11:45

Све је то СНСД аминовао, јадни смо ми у јадној држави .

ОДГОВОРИТЕ