Još gori fabrika Energoinvesta u Istočnom Sarajevu

Požar u krugu bivše fabrike "Energoinvest-RAOP" u Istočnom Sarajevu i dalje je aktivan, ali nema opasnosti za stanovništvo, potvrdio je za N1 starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin.

Republika Srpska 11.08.2019 | 09:17
Još gori fabrika Energoinvesta u Istočnom Sarajevu
On je dodao da opasnosti za stanovništvo nema, ni od plamena ni od dima, jer je hala bila potpuno prazna.

''Ne treba širiti paniku jer opasnosti nema, vatrogasci su na terenu. Paneli gori i nema nikakve opasnosti za ljude'', kratko je kazao Vukadin.

Podsjećamo, u krugu bivše fabrike "Energoinvest-RAOP" u Istočnom Sarajevu jučer je izbio požar.

Građani koji žive u neposrednoj blizini navode da glavni plinovod protiče u blizini ove fabrike, te je zabrinutost podignuta na viši nivo.

Ranije je načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić apelovao da stanovništvo koje živi u blizini te fabrike ne provodi vrijeme napolju zbog dima i njegovih mogućih negativnih posljedica.

(N1)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Milan

11.08.2019 07:28

ЖАЛОСНО,ОПЛЈАЧКАЈ И ЗАПАЛИ.ИЗГОРИО ЈЕ ГИГАНТ ЈУГОСЛАВИЈЕ,НАРОДЕ ЗАР ВАС НИЈЕ СРАМОТА МЕНЕ ЈЕСТЕ.

ODGOVORITE
Name

MILAN

11.08.2019 07:39

Završni čin pljačke.Prikrivanje tragova.Poslije dolaze bageri da zgarište od fabrike odvuku na deponiju.Bitno je da ljudima iz Istočnog Sarajeva izbrišu iz glave GIGANT ENERGOINVEST koji je mogao da su htjeli da hrani cijelo Istočno Sarajevo.Građavinska mafija će vrlo brzo početi da pravi zgrade i da peru novac popljačkan od naroda.Ništa to ne bi bilo moguće da u sve nije upletena vlast na svim nivoima od republičke do opštinske.Najjači privredni pogon u Istočnom Sarajevu je pekara.Tužno da ne može biti tužnije ali tome je svemu kumovo i narod u Istočnom Sarajevu.Tako mu i treba .Nek idu sad , velika većina već ide, kod Bakira i nek ga mole za posao da prehrane svoju djecu.

ODGOVORITE
Name

In Neka,

11.08.2019 13:47

stiki nedozvana, još glasajte za Dodika i njegovi mafiju ,i treba vam tako neka vas sve pobije! Neda vam se dokazati : Eto vam sada imate sta imate.

Name

re

11.08.2019 08:07

Eee nekad sam tu radio dok sam mlad bio , a sad takuni poturaju pozar da kupe ni za sto a radnici ostaju bez bosla i egzistencija , pogana vremena fujjj

ODGOVORITE
Name

Piralen

11.08.2019 08:07

Hoće li sad biti komentara o zagađenju i koju unuformu nose vatrogasci

ODGOVORITE
Name

Ljilja

11.08.2019 11:45

Sve je to SNSD aminovao, jadni smo mi u jadnoj državi .

ODGOVORITE