Мотоциклиста погинуо у Приједору

Возач мотоцикла "Сузуки" Н. М. из Приједора који је јуче задобио тешке тјелесне повреде у саобраћајној несрећи у Приједору, подлегао је повредама.

Република Српска 11.08.2019 | 08:55
Мотоциклиста погинуо у Приједору
Како незванично сазнаје АТВ, погинуо је Небојша Марчета (35).

Портпарол Полицијске управе Приједор, Николина Кнежевић изјавила је за портал града Приједора ГрадПриједор.цом да се саобраћајна незгода догодила у 19:20.

"Догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали ПА Ренаулт Мегане којим је управљао Н.В. из Приједора и мотоцикл марке Сузуки којим је управљао Н.М. из Приједора који је задобио тешке тјелесне повреде и транспортован је у Универзитетско клинички центар у Бањалуци док је возач аутомобила задобио лаке тјелесне повреде", рекла је Кнежевићева.

Увиђајем је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор.

(Независне новине)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

...

11.08.2019 13:24

Возачу "Мегана" брз опоравак и да добро наплати штету!

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

11.08.2019 14:20

Скуп мотор,јефтин сандук...само по гасу..има два цијела дана да нико није главу изгубио у саобрацају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цирус

11.08.2019 16:35

100% поострити критериум полагања за управљање мотором веце кубиказе а о казнама да не прицамо. Ригорозне! Поубијасе народ по цестама. У прњавору свака суса и бараба се попела на мотор. Дно дна.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

11.08.2019 17:30

Ови мотористи са бијесним моторима ноцу и пред ноц возе као будале, док полиције ноцу слабије има него дању, а И слабо стоје са камерама за ноцно снимање. Да не заборавим и то да у БиХ не постоји полигон за безбједну возњу, попут оног у Србији, тако да адреналински бајкери негдје морају да се "издувају". Такодје,,недостају и стазе за бициклисте. Многе ствари јос увијек недостају, да би саобрацај био безбједнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игипоп

11.08.2019 20:09

Има, стаза у Залужанима.. И ја возим мотор, све је у глави.....Могу и ја започети причу колико возача аута гази линију и прелази у другу траку... Памет у главу вози и бог те чува. Иначе небо је близу

Name

МД

12.08.2019 04:14

Не вриједи друже. Бар половина мотоциклиста мисли да је глава сијалица. Одврни, заврни. Када тако мисле о својој, можеш мислити, колико мисле о другој глави и туђем животу. Прије их ниси могао натјерати да носе кацигу, сада је носе и те како, али зато да када пројуре поред полиције, да их ови не могу препознати, а на задњем дијелу нема таблица, па ти види и докажи ко је оргијао са тим мотоциклом. Свака част оним искусним бајкерима и члановима мото клубова, али проблем су они самостални стрелци, који су продали трактор да купе мотор.

Name

Цезебеге

12.08.2019 07:22

Имам пар пријатеља који су прави мотористи, кад им се зестоко вози оду у залузане или на гробника а ови летеци су катастрофа, јел угледао правац одмах пун гас јер другације не знају

Name

Луцкy

12.08.2019 09:58

Данашњи возачи аутомобила не пазе на остале учеснике у саобраћају поготово ако је цеста у добром стању и ако је равно! Мотоциклисти по равном возе као лудаци ради адреналина или су суицидални! Пјешаци ду највећи губитници у овој игри! Ауто-школе морају појачати обуку возача и по оштрити критеријуме за возачке дозволе!

ОДГОВОРИТЕ