Motociklista poginuo u Prijedoru

Vozač motocikla "Suzuki" N. M. iz Prijedora koji je juče zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći u Prijedoru, podlegao je povredama.

Republika Srpska 11.08.2019 | 08:55
Motociklista poginuo u Prijedoru
Kako nezvanično saznaje ATV, poginuo je Nebojša Marčeta (35).

Portparol Policijske uprave Prijedor, Nikolina Knežević izjavila je za portal grada Prijedora GradPrijedor.com da se saobraćajna nezgoda dogodila u 19:20.

"Dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali PA Renault Megane kojim je upravljao N.V. iz Prijedora i motocikl marke Suzuki kojim je upravljao N.M. iz Prijedora koji je zadobio teške tjelesne povrede i transportovan je u Univerzitetsko klinički centar u Banjaluci dok je vozač automobila zadobio lake tjelesne povrede", rekla je Kneževićeva.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

(Nezavisne novine)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

...

11.08.2019 13:24

Возачу "Мегана" брз опоравак и да добро наплати штету!

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

11.08.2019 14:20

Skup motor,jeftin sanduk...samo po gasu..ima dva cijela dana da niko nije glavu izgubio u saobracaju

ODGOVORITE
Name

Cirus

11.08.2019 16:35

100% poostriti kriterium polaganja za upravljanje motorom vece kubikaze a o kaznama da ne pricamo. Rigorozne! Poubijase narod po cestama. U prnjavoru svaka susa i baraba se popela na motor. Dno dna.....

ODGOVORITE
Name

Direkt

11.08.2019 17:30

Ovi motoristi sa bijesnim motorima nocu i pred noc voze kao budale, dok policije nocu slabije ima nego danju, a I slabo stoje sa kamerama za nocno snimanje. Da ne zaboravim i to da u BiH ne postoji poligon za bezbjednu voznju, poput onog u Srbiji, tako da adrenalinski bajkeri negdje moraju da se "izduvaju". Takodje,,nedostaju i staze za bicikliste. Mnoge stvari jos uvijek nedostaju, da bi saobracaj bio bezbjedniji.

ODGOVORITE
Name

Igipop

11.08.2019 20:09

Ima, staza u Zalužanima.. I ja vozim motor, sve je u glavi.....Mogu i ja započeti priču koliko vozača auta gazi liniju i prelazi u drugu traku... Pamet u glavu vozi i bog te čuva. Inače nebo je blizu

Name

MD

12.08.2019 04:14

Ne vrijedi druže. Bar polovina motociklista misli da je glava sijalica. Odvrni, zavrni. Kada tako misle o svojoj, možeš misliti, koliko misle o drugoj glavi i tuđem životu. Prije ih nisi mogao natjerati da nose kacigu, sada je nose i te kako, ali zato da kada projure pored policije, da ih ovi ne mogu prepoznati, a na zadnjem dijelu nema tablica, pa ti vidi i dokaži ko je orgijao sa tim motociklom. Svaka čast onim iskusnim bajkerima i članovima moto klubova, ali problem su oni samostalni strelci, koji su prodali traktor da kupe motor.

Name

Cezebege

12.08.2019 07:22

Imam par prijatelja koji su pravi motoristi, kad im se zestoko vozi odu u zaluzane ili na grobnika a ovi leteci su katastrofa, jel ugledao pravac odmah pun gas jer drugacije ne znaju

Name

Lucky

12.08.2019 09:58

Današnji vozači automobila ne paze na ostale učesnike u saobraćaju pogotovo ako je cesta u dobrom stanju i ako je ravno! Motociklisti po ravnom voze kao ludaci radi adrenalina ili su suicidalni! Pješaci du najveći gubitnici u ovoj igri! Auto-škole moraju pojačati obuku vozača i po oštriti kriterijume za vozačke dozvole!

ODGOVORITE