Сјећате ли се Партизановог Брајме?

Оде човек у Индијану! Уговор на годину дана.

Кошарка 19.07.2019 | 17:11
Сјећате ли се Партизановог Брајме?
Сећате ли се Амиде Брајме? Није тако давно био у Партизану, у априлу прошле године, али није оставио скоро никакав траг. Сећамо се и приче о томе да је праунук славног поглавице, те да је пешачио 20 миља на тренинг. У Партизану није прошао, али изгледа да је стигао ни мање ни више него до НБА лиге.

Данас стиже вест преко Баре која каже да ће тај исти Амида Брајма потписати уговор са Индијана Пејсерсима на годину дана, а то му је потврдио агент Брајме - Данијел Хазан.

Био је кратко у Партизану, потом је пробао да стигне до НБА лиге кроз Развојну лигу и Летњу лигу, а Крис Хајнс, новинар Јаху спорта, каже да ће Индијана додати у свој ростер 25-годишњег центра пореклом из Гане.

Брајма ће се борити за место у ростеру током предсезоне. Протекле две сезоне је провео у тренинг кампу Сан Антонио Спарса, а највише је времена провео са Остин Спарсима.

Издваја га то што игра врло добро у одбрани, помажу му физичке предиспозиције у томе, а очигледно да се то допало Индијани која му је дала прилику и уговор на годину дана. Видећемо да ли ће Брајма успети да се избори за минутажу у првом тиму.

Брајма је висок 213 центиметара, има 25 година и поникао је на Универзитету Јукон.



Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар