Sjećate li se Partizanovog Brajme?

Ode čovek u Indijanu! Ugovor na godinu dana.

Košarka 19.07.2019 | 17:11
Sjećate li se Partizanovog Brajme?
Sećate li se Amide Brajme? Nije tako davno bio u Partizanu, u aprilu prošle godine, ali nije ostavio skoro nikakav trag. Sećamo se i priče o tome da je praunuk slavnog poglavice, te da je pešačio 20 milja na trening. U Partizanu nije prošao, ali izgleda da je stigao ni manje ni više nego do NBA lige.

Danas stiže vest preko Bare koja kaže da će taj isti Amida Brajma potpisati ugovor sa Indijana Pejsersima na godinu dana, a to mu je potvrdio agent Brajme - Danijel Hazan.

Bio je kratko u Partizanu, potom je probao da stigne do NBA lige kroz Razvojnu ligu i Letnju ligu, a Kris Hajns, novinar Jahu sporta, kaže da će Indijana dodati u svoj roster 25-godišnjeg centra poreklom iz Gane.

Brajma će se boriti za mesto u rosteru tokom predsezone. Protekle dve sezone je proveo u trening kampu San Antonio Sparsa, a najviše je vremena proveo sa Ostin Sparsima.

Izdvaja ga to što igra vrlo dobro u odbrani, pomažu mu fizičke predispozicije u tome, a očigledno da se to dopalo Indijani koja mu je dala priliku i ugovor na godinu dana. Videćemo da li će Brajma uspeti da se izbori za minutažu u prvom timu.

Brajma je visok 213 centimetara, ima 25 godina i ponikao je na Univerzitetu Jukon.



Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar