Као да брука није довољна, Хајдук избацују из Европе?!

"Таква одлука не би била изненађујућа након немилих сцена којима смо сведочили", закључују у сплитском листу "Слободна Далмација".

Фудбал 19.07.2019 | 20:40
Као да брука није довољна, Хајдук избацују из Европе?!
Сплит је и даље у чуду!

Мало позната Гзира са Малте успела је да направи сензацију на "Пољуду" и да у другом полувремену постигне три поготка - довољна да Хајдуку и њиховим навијачима упропасти лето.

"Били" су одиграли катастрофалну утакмицу и сасвим заслужено изгубили, након чега ће дефинитивно уследити промене у свакој структури клуба, а посебно незадовољни били су ватрени навијачи који су после финалног судијског звиждука улетели на терен.

Они су желели да се обрачунају са играчима, незадовољни њиховом игром, али и са управом клуба што је полиција у последњи час успела да заустави пре него што је дошло до насиља.

Како преноси "Слободна Далмација", Хајдукова утакмица против Гзире са собом можда неће носити само осећај бламаже, него би много горе по клуб могла да буде казна УЕФА, која ће сигурно истражити овај случај.

С обзиром на то да Хајјдук има већ историју кажњавања - сплитски лист наводи и да би једна од мера могло да буде избацивање из такмичења наредне сезоне.

"Таква одлука не би била изненађујућа након немилих сцена којима смо сведочили", наводи исти извор, док се констатује и да би вероватно прихватљивија казна у овом тренутку била новчана казна и затварање трибина за први наредни европски сусрет.

Или више њих.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар