Kao da bruka nije dovoljna, Hajduk izbacuju iz Evrope?!

"Takva odluka ne bi bila iznenađujuća nakon nemilih scena kojima smo svedočili", zaključuju u splitskom listu "Slobodna Dalmacija".

Fudbal 19.07.2019 | 20:40
Kao da bruka nije dovoljna, Hajduk izbacuju iz Evrope?!
Split je i dalje u čudu!

Malo poznata Gzira sa Malte uspela je da napravi senzaciju na "Poljudu" i da u drugom poluvremenu postigne tri pogotka - dovoljna da Hajduku i njihovim navijačima upropasti leto.

"Bili" su odigrali katastrofalnu utakmicu i sasvim zasluženo izgubili, nakon čega će definitivno uslediti promene u svakoj strukturi kluba, a posebno nezadovoljni bili su vatreni navijači koji su posle finalnog sudijskog zvižduka uleteli na teren.

Oni su želeli da se obračunaju sa igračima, nezadovoljni njihovom igrom, ali i sa upravom kluba što je policija u poslednji čas uspela da zaustavi pre nego što je došlo do nasilja.

Kako prenosi "Slobodna Dalmacija", Hajdukova utakmica protiv Gzire sa sobom možda neće nositi samo osećaj blamaže, nego bi mnogo gore po klub mogla da bude kazna UEFA, koja će sigurno istražiti ovaj slučaj.

S obzirom na to da Hajjduk ima već istoriju kažnjavanja - splitski list navodi i da bi jedna od mera moglo da bude izbacivanje iz takmičenja naredne sezone.

"Takva odluka ne bi bila iznenađujuća nakon nemilih scena kojima smo svedočili", navodi isti izvor, dok se konstatuje i da bi verovatno prihvatljivija kazna u ovom trenutku bila novčana kazna i zatvaranje tribina za prvi naredni evropski susret.

Ili više njih.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar