"Мамић у Олимпији је измишљотина!"

Словеначки клуб издао је саопштење у којем оштро демантује писање појединих медија да ће хрватски тајкун Здравко Мамић преузети њихов клуб. . .

Фудбал 18.07.2019 | 11:10
"Мамић у Олимпији је измишљотина!"
Као "бомба" је у региону одјекнула вијест да ће Здравко Мамић преузети Олимпију из Љубљане.

Наводно је бивши челник Динама из Загреба, који се налази у бјекству у Босни и Херцеговини, преговарао са власником клуба из Љубљане Миланом Мандарићем и постигао договор.

Ипак, Олимпија је издала саопштење за јавност у којем је оштро демантовала такве спекулације.

"Сензационална 'вијест' која је јуче објављена на медијском порталу спортнеwс.хр о томе да Здравко Мамић наводно преузима Олимпију, спада у категорију најобичнијих 'факе неwс' медијских производа. Све кључне тврдње наведене у поменутом чланку, којег су преузели и неки медији у Словенији и у региону, неистините су и пласиране су само да би привукле пажњу читаоца, зато и не желимо да их озбиљно коментаришемо", наводи се у саопштењу НК Олимпија које је прослијеђено редакцији портала МОНДО.

"Сасвим је разумљиво да су догађања у НК Олимпија занимљива и за креаторе разноразнихатрактивних медијских измишљотина, али би и такве измишљотине морале садржавати барем трачак истине, којега у поменутом чланку нема", додаје се у писму словеначког клуба уз напомену "да ће све релевантне информације повезане са деловањем НК Олимпија и будућношћу клуба бити јавности прослијеђене правовремено и преко званичних канала".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар