"Mamić u Olimpiji je izmišljotina!"

Slovenački klub izdao je saopštenje u kojem oštro demantuje pisanje pojedinih medija da će hrvatski tajkun Zdravko Mamić preuzeti njihov klub. . .

Fudbal 18.07.2019 | 11:10
"Mamić u Olimpiji je izmišljotina!"
Kao "bomba" je u regionu odjeknula vijest da će Zdravko Mamić preuzeti Olimpiju iz Ljubljane.

Navodno je bivši čelnik Dinama iz Zagreba, koji se nalazi u bjekstvu u Bosni i Hercegovini, pregovarao sa vlasnikom kluba iz Ljubljane Milanom Mandarićem i postigao dogovor.

Ipak, Olimpija je izdala saopštenje za javnost u kojem je oštro demantovala takve spekulacije.

"Senzacionalna 'vijest' koja je juče objavljena na medijskom portalu sportnews.hr o tome da Zdravko Mamić navodno preuzima Olimpiju, spada u kategoriju najobičnijih 'fake news' medijskih proizvoda. Sve ključne tvrdnje navedene u pomenutom članku, kojeg su preuzeli i neki mediji u Sloveniji i u regionu, neistinite su i plasirane su samo da bi privukle pažnju čitaoca, zato i ne želimo da ih ozbiljno komentarišemo", navodi se u saopštenju NK Olimpija koje je proslijeđeno redakciji portala MONDO.

"Sasvim je razumljivo da su događanja u NK Olimpija zanimljiva i za kreatore raznoraznihatraktivnih medijskih izmišljotina, ali bi i takve izmišljotine morale sadržavati barem tračak istine, kojega u pomenutom članku nema", dodaje se u pismu slovenačkog kluba uz napomenu "da će sve relevantne informacije povezane sa delovanjem NK Olimpija i budućnošću kluba biti javnosti proslijeđene pravovremeno i preko zvaničnih kanala".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar