Водитељки руже, а противнику поручио "УБИЋУ ТЕ"!

Вељко Ражнатовић у емисији "Ново јутро" Деу Ђурђевић изненадио букетом црвено-белих ружа, причао о боксерској каријери.

Остали спортови 16.07.2019 | 12:45
Водитељки руже, а противнику поручио "УБИЋУ ТЕ"!
Син певачице Светлане Цеце Ражнатовић кик-боксер Вељко Ражнатовић изненадио је водитељку Пинковог "Новог јутра" Деу Ђурђевић поклонивши јој букет ружа у бојама њеног омиљеног тима - Црвене звезде.

"Ти си ратница као и ми боксери", овим речима Вељко је пружио подршку водитељки која је пре пет месеци доживела саобраћајну несрећу у којој јој је аутобус откинуо руку, након чега је, огромним напором лекара, њена рука ипак спасена.

Као најперспективнији млади борац из овог дела Европе, Вељко је добио позив од Боксерског савеза Русије да буде промотер Међународног дана бокса који ће се 21. и 22. јула одржати на Црвеном Тргу у Москви, а ком ће присуствовати и глумац Силвестер Сталоне.

"Идем да упознам и свог идола, због којег сам и почео да се бавим боксом, а то је Рој Џонс Џуниор. Сваки његов меч знам напамет и то ми је највећи идол на свету", рекао је Вељко.

Вељко је најавио и свој први меч у иностранству, 6. септембра у Канади, који ће му бити први меч у иностранству. Он ће се у рингу наћи са мексиканцем Хуаном Сантијагом Колчагом, чије је име сад први пут објавио.

"Припремамо се пуном паром како би меч што краће трајао", навео је Ражнатовић.

Вељко је поменуо и хрватског боксера Петра Мрваља, којег је савладао после само 90 секунди борбе. Уочи њиховог меча, медији су покушавали да двојицу младих боксера "хушкају" једног против другог.

"Ја ниједну ружну реч нисам чуо од њега, као ни он од мене, спортски смо се разишли, а и пратимо се на Инстаграму," рекао је он.

Није имао тако благе речи за следећег противника, албанског боксера Петрита Мазеркаја. Рекао је да се нада да ће Петрит, Албанац са Косова и пријатељ Рамуша Харадинаја, прихватити његов позив да уђу у ринг пошто има жељу да му очита лекцију, јер како каже отворено га не воли.

"Њега ћу ићи да убијем у рингу", рекао је Ражнатовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар