Voditeljki ruže, a protivniku poručio "UBIĆU TE"!

Veljko Ražnatović u emisiji "Novo jutro" Deu Đurđević iznenadio buketom crveno-belih ruža, pričao o bokserskoj karijeri.

Ostali sportovi 16.07.2019 | 12:45
Voditeljki ruže, a protivniku poručio "UBIĆU TE"!
Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović kik-bokser Veljko Ražnatović iznenadio je voditeljku Pinkovog "Novog jutra" Deu Đurđević poklonivši joj buket ruža u bojama njenog omiljenog tima - Crvene zvezde.

"Ti si ratnica kao i mi bokseri", ovim rečima Veljko je pružio podršku voditeljki koja je pre pet meseci doživela saobraćajnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, nakon čega je, ogromnim naporom lekara, njena ruka ipak spasena.

Kao najperspektivniji mladi borac iz ovog dela Evrope, Veljko je dobio poziv od Bokserskog saveza Rusije da bude promoter Međunarodnog dana boksa koji će se 21. i 22. jula održati na Crvenom Trgu u Moskvi, a kom će prisustvovati i glumac Silvester Stalone.

"Idem da upoznam i svog idola, zbog kojeg sam i počeo da se bavim boksom, a to je Roj Džons Džunior. Svaki njegov meč znam napamet i to mi je najveći idol na svetu", rekao je Veljko.

Veljko je najavio i svoj prvi meč u inostranstvu, 6. septembra u Kanadi, koji će mu biti prvi meč u inostranstvu. On će se u ringu naći sa meksikancem Huanom Santijagom Kolčagom, čije je ime sad prvi put objavio.

"Pripremamo se punom parom kako bi meč što kraće trajao", naveo je Ražnatović.

Veljko je pomenuo i hrvatskog boksera Petra Mrvalja, kojeg je savladao posle samo 90 sekundi borbe. Uoči njihovog meča, mediji su pokušavali da dvojicu mladih boksera "huškaju" jednog protiv drugog.

"Ja nijednu ružnu reč nisam čuo od njega, kao ni on od mene, sportski smo se razišli, a i pratimo se na Instagramu," rekao je on.

Nije imao tako blage reči za sledećeg protivnika, albanskog boksera Petrita Mazerkaja. Rekao je da se nada da će Petrit, Albanac sa Kosova i prijatelj Ramuša Haradinaja, prihvatiti njegov poziv da uđu u ring pošto ima želju da mu očita lekciju, jer kako kaže otvoreno ga ne voli.

"Njega ću ići da ubijem u ringu", rekao je Ražnatović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar