Познати уролог у болници Србија

Руководство Болнице "Србија" договорило је сарадњу са једним од најпознатијих уролога у Републици Српској Сњежаном Милићевић са Универзитетског клиничког центра Републике Српске из Бањалуке.

Република Српска 08.07.2019 | 21:44
Познати уролог у болници Србија
Директор Болнице "Србија" Небојша Шешлија рекао је да је Милићевићева сигурно један од најбољих уролога у региону, те да бројни пацијенти из Сарајевско-романијске регије заказују прегледе управо код ње, саопштено је из ове здравствене установе.

Он каже да је жеља менаџмента ове здравствене установе да све те услуге пацијентима пружају у Болници "Србија".

Шешлија истиче да је веома значајно да, након врхунских стручњака као што су гастроентеролог Радоје Додер, васкуларни хирург Миланко Максић, те дјечији ортопед Игор Шешлија, још један од водећих стручњака у својој области ради на едукацији љекара и пружа здравствене услуге у Болници "Србија".

Он је поручио да је, осим савремених услова у овој установи, који су обезбијеђени захваљујући Влади Републике Српске, потребно ангажовањем стручњака из различитих области омогућити најбољу услугу пацијентима и вратити повјерење у Болницу "Србија".

Сњежана Милићевић дипломирала је на Медицинском факултету у Сарајеву 1989. године, а била је ратни љекар у Клиничком центру Српско Сарајево.

Од фебруара 1996. године запослена је на Клиници за урологију Универзитетског клиничког центра Републике Српске у Бањалуци, а од 1998. ангажована је у раду Медицинског факултета бањалучког универзитета.

Редовни је члан Академије медицинских наука БиХ и руководи Клиником и Одјељењем за урологију Универзитетског клиничког центра у Бањалуци.

Предсједник је Удружења уролога Републике Српске, те аутор и коаутор више од 80 научних и стручних радова и 10 књига.

(Срна)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Дусан Крцум

08.07.2019 19:59

Цеститам од срца насој цјењеној докторици !

ОДГОВОРИТЕ
Name

перса

09.07.2019 05:23

Можете довести кога хоћете, повјерење нећете вратити. Хвала љекарима са стране који долазе, али знате ли колико се чека на ред код њих. Знате ли, какво је стање на неурохирургији у фамозној новој болници. Никакво, јадно...непокретном пацијенту, младом човјеку по три дана нису прилазили. Дошла сам у посјету и молила сестру да промјени катетер и кесу, ка же сад чу...и никад није дошла.Ако имаш паре у коверту ДР, сестри и тд имаћеш адекватно лијечење. Код већине је тако. А она поштена мањина не може сама ништа учинити.

Name

Лео

08.07.2019 21:07

Засто цитава нова болница има само двије операционе сале?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

08.07.2019 21:38

Сад морају развлацити тих 10% др који вриједе а нису јос отисли вани или у пензију.За ово све сто заврси мед у БЛ или Фоци гарантујем да старије мед сестре знају пуно висе.Јос да нема ових гостујуцих др из региона па их мало едукују била би тотална катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

09.07.2019 00:20

Из Србије,у Србију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОФИЈА

09.07.2019 04:59

ДОБРА ДОКТОРКА.А МОЈ САВЈЕТ ДА ИДЕ ОДВДЕ ЗЕМЉЕ КОЈЕ ДОБРО ПЛАЦАЈУ ЈЕДВА ЦЕКАЈУ ТАКВЕ СТРУЦЊАКЕ.ЕТО ПРИЛИКЕ ЗАРАДИТИ ПОСТЕНО ЗА СЕБЕ И СВОЈИМА.ДАЛЕКО ОД ПОЛИТИКЕ.НАМА ОВДЈЕ СПАСА НЕМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ау

09.07.2019 11:17

Јос један доктор у политику !!јос мало па це сви доктори бити у политици и по цијелој дрзави покривати оне докторе који су отисли из овог хаоса! докторима треба забранити у политикууу !! то двоје не идер

Name

неко

09.07.2019 20:27

Треба забранити одлазак школованих кадрова, овдје завршавају факултете, ово друштво улаже у њихово образовање и као такви одлазе из ове средине и започињу радни однос у некој другој земљи у којој се нису образовали(није то друштво плаћало дјелимично или потпуно њихово образовање, није и никада и не би, јер овако добије све на тацни, сервиран, готов производ) није никакво оправдање то да овдје нису адекватно плаћени(што је истина), али ако желе да раде негдје ван граница ове земље, онда тамо треба и да завршавају студије, за њихово образовање на нашим универзитетима издваја цјелокупно друштво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

18.12.2021 16:29

Све честитке за уређење и стално модернизовање најпосјеценијег скијашког центра у региону....

ОДГОВОРИТЕ