Poznati urolog u bolnici Srbija

Rukovodstvo Bolnice "Srbija" dogovorilo je saradnju sa jednim od najpoznatijih urologa u Republici Srpskoj Snježanom Milićević sa Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske iz Banjaluke.

Republika Srpska 08.07.2019 | 21:44
Poznati urolog u bolnici Srbija
Direktor Bolnice "Srbija" Nebojša Šešlija rekao je da je Milićevićeva sigurno jedan od najboljih urologa u regionu, te da brojni pacijenti iz Sarajevsko-romanijske regije zakazuju preglede upravo kod nje, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

On kaže da je želja menadžmenta ove zdravstvene ustanove da sve te usluge pacijentima pružaju u Bolnici "Srbija".

Šešlija ističe da je veoma značajno da, nakon vrhunskih stručnjaka kao što su gastroenterolog Radoje Doder, vaskularni hirurg Milanko Maksić, te dječiji ortoped Igor Šešlija, još jedan od vodećih stručnjaka u svojoj oblasti radi na edukaciji ljekara i pruža zdravstvene usluge u Bolnici "Srbija".

On je poručio da je, osim savremenih uslova u ovoj ustanovi, koji su obezbijeđeni zahvaljujući Vladi Republike Srpske, potrebno angažovanjem stručnjaka iz različitih oblasti omogućiti najbolju uslugu pacijentima i vratiti povjerenje u Bolnicu "Srbija".

Snježana Milićević diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Sarajevu 1989. godine, a bila je ratni ljekar u Кliničkom centru Srpsko Sarajevo.

Od februara 1996. godine zaposlena je na Кlinici za urologiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci, a od 1998. angažovana je u radu Medicinskog fakulteta banjalučkog univerziteta.

Redovni je član Akademije medicinskih nauka BiH i rukovodi Кlinikom i Odjeljenjem za urologiju Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci.

Predsjednik je Udruženja urologa Republike Srpske, te autor i koautor više od 80 naučnih i stručnih radova i 10 knjiga.

(Srna)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Dusan Krcum

08.07.2019 19:59

Cestitam od srca nasoj cjenjenoj doktorici !

ODGOVORITE
Name

persa

09.07.2019 05:23

Možete dovesti koga hoćete, povjerenje nećete vratiti. Hvala ljekarima sa strane koji dolaze, ali znate li koliko se čeka na red kod njih. Znate li, kakvo je stanje na neurohirurgiji u famoznoj novoj bolnici. Nikakvo, jadno...nepokretnom pacijentu, mladom čovjeku po tri dana nisu prilazili. Došla sam u posjetu i molila sestru da promjeni kateter i kesu, ka že sad ču...i nikad nije došla.Ako imaš pare u kovertu DR, sestri i td imaćeš adekvatno liječenje. Kod većine je tako. A ona poštena manjina ne može sama ništa učiniti.

Name

Leo

08.07.2019 21:07

Zasto citava nova bolnica ima samo dvije operacione sale?

ODGOVORITE
Name

Marko

08.07.2019 21:38

Sad moraju razvlaciti tih 10% dr koji vrijede a nisu jos otisli vani ili u penziju.Za ovo sve sto zavrsi med u BL ili Foci garantujem da starije med sestre znaju puno vise.Jos da nema ovih gostujucih dr iz regiona pa ih malo edukuju bila bi totalna katastrofa.

ODGOVORITE
Name

Budala kao i ti

09.07.2019 00:20

Iz Srbije,u Srbiju.

ODGOVORITE
Name

SOFIJA

09.07.2019 04:59

DOBRA DOKTORKA.A MOJ SAVJET DA IDE ODVDE ZEMLJE KOJE DOBRO PLACAJU JEDVA CEKAJU TAKVE STRUCNJAKE.ETO PRILIKE ZARADITI POSTENO ZA SEBE I SVOJIMA.DALEKO OD POLITIKE.NAMA OVDJE SPASA NEMA

ODGOVORITE
Name

Au

09.07.2019 11:17

Jos jedan doktor u politiku !!jos malo pa ce svi doktori biti u politici i po cijeloj drzavi pokrivati one doktore koji su otisli iz ovog haosa! doktorima treba zabraniti u politikuuu !! to dvoje ne ider

Name

neko

09.07.2019 20:27

Treba zabraniti odlazak školovanih kadrova, ovdje završavaju fakultete, ovo društvo ulaže u njihovo obrazovanje i kao takvi odlaze iz ove sredine i započinju radni odnos u nekoj drugoj zemlji u kojoj se nisu obrazovali(nije to društvo plaćalo djelimično ili potpuno njihovo obrazovanje, nije i nikada i ne bi, jer ovako dobije sve na tacni, serviran, gotov proizvod) nije nikakvo opravdanje to da ovdje nisu adekvatno plaćeni(što je istina), ali ako žele da rade negdje van granica ove zemlje, onda tamo treba i da završavaju studije, za njihovo obrazovanje na našim univerzitetima izdvaja cjelokupno društvo.

ODGOVORITE
Name

neko

18.12.2021 16:29

Sve čestitke za uređenje i stalno modernizovanje najposjecenijeg skijaškog centra u regionu....

ODGOVORITE