Шта год да кажем, биће извучено из контекста!

Новак Ђоковић објаснио је зашто више неће причати о политичким темама док траје Вимблдон.

Тенис 06.07.2019 | 21:36
Шта год да кажем, биће извучено из контекста!
Најбољи тенисер света је у интервјуу за "Спорт клуб", после победе над Хубертом Хуркачом, рекао да му то није потребно у овом тренутку.

"Шта год да кажем, то ће се одужити... вероватно ће бити и извучено из контекста. Просто ми није сада то потребно како дубље залазим у турнир. Одговарао сам и указивао сам им поштовање на свако политичко питање у три-четири конференције колико сам имао до сада овде", рекао је Ђоковић.

Српски тенисер је пре неколико дана изјавио да воли да прича о темама које нису само "форхенд-бекхенд", али исто тако сада није време за то.

"Знам да они хоће и даље да дискутују о томе и просто осећају да је то шанса да се пише о нечему другом, али сам то оставио за после турнира", казао је српски тенисер.

Британске и америчке новинаре највише занима Џастин Гимелстоб, некадашњи представник играча у АТП, који је смењен с тог места јер је оптужен да је крив за физички напад на пријатеља и његову супругу.

Гимелстоб је потом поднео контратужбу, процес на суду и даље траје и ово је веома пипљива тема, пошто су Ђоковић и Гимелстоб блиски сарадници и најбољи тенисер света има само лепе речи за њега.

Добро је што је Новак затворио ову тему на Вимблдону и сачекаћемо крај турнира и време после тога да видимо његов став.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар