Човић: Довешћемо још два-три играча!

"Биће вероватно на позицији центра и плејмејкера, али не могу да вам кажем више од тога, јер их има више у оптицају".

Кошарка 05.07.2019 | 15:21
Човић: Довешћемо још два-три играча!
После неколико дана у низу, Црвена звезда није се оглашавала у четвртак, мада је поново била у првом плану.

Амерички бек Чарлс Џенкинс је током дана најавио свој други повратак на Мали Калемегдан и то се може посматрати као готов посао, а током вечери је из Атине стигла информација да је и амерички ветеран Џејмс Гистдоговорио долазак у Звезду.

У разговору за ТВ Прва у петак, председник Звезде Небојша Човић говорио је о "прелазном року" црвено-белих, који амбициозно и активно праве тим за сезону 2019/20. 

У редове српског и регионалног шампиона за сада су дошле новајлије Дерик Браун из Ефеса и Огњен Кузмић, повратник из Реала. Претходно је продужена сарадња са староседеоцима Бероном, Лазићем, Човићем, Симанићем, Фајеом и Перпероглуом.

"Покушавамо да направимо коктел тима за следећу сезону. Првенствено да носиоци игре буду играчи из прошле сезоне, у чему смо успели у доброј мери. Сачували смо домаће играче, младе, али и довољно искусне, а уз то смо довели неке играче који су били овде, као што су Џенкинс и Кузмић. Нове смо доводили водећи рачуна да ћемо играти Евролигу", рекао је Човић.

"Биће још два-три играча и нећу вам говорити имена, јер још није завршено, али видим да поједини менаџерски сајтови са југа журе и 'ударају' цифре", додао је он.

Упитан да каже да ли ће то бити домаћи или инострани играчи, Човић је одговорио кратко:

"Биће вероватно на позицији 'пет' и 'један'. Не могу више да кажем, јер их има више у оптицају".

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ђорди

05.07.2019 14:43

ЕЛ тим Црвене Звезде: 1.Теодосић,Марковић,Човић 2.Џенкинс,Барон,Давидовац 3.Добрић,Лазић,Перпероглу 4.Симанић,Браун,Фаyе 5.Кузмић,Гист,Ојо

ОДГОВОРИТЕ