Ђоковић одушевио публику поново

Прослављени српски тенисер Новак Ђоковић, осим по изванредном успеху у белом спорту, познат је и по својим духовитим наступима и изјавама, због којих га фанови обожавају.

Информационе технологије 28.06.2019 | 15:51
Ђоковић одушевио публику поново
То је доказао и недавно, када је после добијеног меча против Чилеанца Кристијана Гарина на турниру "Будлс челинџ" дао још један нетипичан спортски интервју у који се са трибина укључила и његова верна обожаватељка.

Интервју је са спортских усмерен на модне теме, када је Ђоковићу водитељка поставила питање у вези са његовим појављивањем у часопису "Вог".

"Никада нисам био на насловној страни", нашалио се тенисер и кроз смех се присетио тренутака у којима је на терену био без мајице.

"Имао сам неке тренутке без мајице овде на турниру. Сећам се, била је ту једна млада дама... Седела је овде иза, у првом реду, не знам да ли је сада ту... Ено је!" препознао је Ђоковић обожаватељку у публици, а водитељка је додала: "Она вас прогони!"

"Мислио сам да ћете носити моју мајицу", рекао је обожаватељки Ђоковић, на шта му је она одговорила да жели нови поклон, али јој је Новак рекао да су сада дошла нека друга времена.

"Сада сам ожењен, отац сам. Из поштовања према супрузи не могу да скинем мајицу и да вам је поклоним. То је било пре пет година, али била је само мајица!", рекао је Ђоковић и поново одушевио публику.



Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар