Роналдо: Нека Меси игра фудбал до краја живота!

Славни бразилски фудбалер Роналдо каже да је ривалство између Бразила и Аргентине здраво за фудбал и да су односи између две земље одлични.

Фудбал 26.06.2019 | 11:14
Роналдо: Нека Меси игра фудбал до краја живота!
Некадашњи играч Барселоне, Реала и Интера каже да треба радити на томе да таква ривалства опстану, али није желео да прогнозира ко ће освојити Куп Америке.

"Бразил и Аргентина су урадили много за фудбал својим ривалитетом. Веома је здраво то што се стално такмичимо у смислу ко је бољи од нас и ја заиста немам ништа против тога да тај ривалитет опстане. Имам много пријатеља Аргентинаца, многи људи из Аргентине овде долазе на одмор, зовемо их браћом, тако да постоје заиста добри односи између две земље", каже Роналдо.

Он је имао само речи хвале за лидера "гаучоса", Лионела Месија који је пре два дана прославио 32. рођендан.

"Честитам му рођендан и желим му да живи сто и више година. Шта рећи за Леа? Нек игра фудбал целог живота! Верујем да је он тај који људима доноси радост. Неправдено је поредити његове игре за клуб и репрезентацију. Када је у Барселони, тренира, има мирно окружење и може да ради на развитку свог фудбала, али ја не мислим да је разлика велика. Лео увек жели да да све за тим и та жртва је приметна. Са 32 године мирне душе је могао да одбије да игра на Купу Америке, отказао је одмор да би опет био са друговима у покушају да Аргентини донесе титулу, што им није успело доста дуго", закључио је Роналдо.

Куп Америке наставља се мечевима четвртфинала. Први меч игра се 28. јуна од 02.30 часова између Бразила и Парагваја.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар