Лука зна шта га чека у Реалу

- Лука зна гдје је отишао, зна шта га чека у Реалу, каже Милан Јовић, отац најскупљег српског фудбалера, који је однедавно постао члан најуспјешнијег тима Реал из Мадрида.

Република Српска 20.06.2019 | 12:18
Лука зна шта га чека у Реалу
Милан Јовић поносам на сина Луку, гостујући јутрос у емисији "Добро јутро Српска", каже да је свјестан успјеха свог сина али и да вјерује да ће Лука указано повјерење и оправдати у највећем фудбалском клубу Реалу .

"Поносни смо на Луку, не само ја и породица, него и Семберија и Република Српска", каже Милан и додаје да се Лукин циљ остварио и сада је, како каже, на њему да оправда указано повјерње и да остави печат у Реалу.

"Лука зна гдје је отишао, зна шта га чека и не сумњам да неће успјети. Нека га здравље послужи и да се се избори за мјесто у Реалу и да остави трага", каже Лукин отац.

Говорећи о свом сину, каже да је Лука смирен и чврсто стоји на земљи.

"Ова слава га није понијела. Свјестан је успјеха који је сам постигао али чврсто је на земљи", каже Лукин отац.

Говорећи о почецима Лукине фудбалске каријере, Милан каже да је Лука као дијете био опчињен лоптом.

"Лопта му је била највећи поклон, Био је немиран јер је стално шутирао лопту и све остало му је било по страни...Одлучио сам да тренира. Он је једноствано волио спорт. Лопта му је била све", каже Милан описујући Лукино дјетињство.

"Прво сам га одвео у Лозницу да тренира, Био је дјечак и ту су га примијетили из Партизана и Звијезде. Звијезду је волио и из Лознице је отишао у Београд на Маракану у Звијезду, гдје је почела његова фудбалска каријера", испричао је јутрос у емисији "Добро јутро Српска" Лукин отац.

Каже да је све то било тешко и за њега и за породицу, али и Луку, који се рано одвојио од куће и био је најмлађи играч у Звијезди..., одакле је отишао у Бенфику.

Описујући Луку данас, каже да је он добар момак, препоштен и стабилан.

"Лука се све сам изборио, достигао је неки свој циљ . Није заборавио породицу, а ни село одакле је дошао...Сада само да га здравље послужи, да оправда повјерење и да буде неко и нешто и у Реалу", каже Лукин отац Милан Јовић.



БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Никола

20.06.2019 10:27

Честитке Луки и његовом оцу! Када су се он и Лука муцили никога није било,а сада би сви да га присвоје и навијају...исти случај као и са Дјоковићем!? Држава и народ их виде тек када се остваре и постану неко и несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберко

20.06.2019 11:56

Велики успјех момка из мале средине. Нека му је Бог на помоћи и нека га срећа прати. Надам се да га слава и новац неће покварити. И да неће заборавити родитеље и своје порекло. Сретно ти било момче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА ДА

20.06.2019 12:55

САМО ДА ОТАЦ НЕ УДЈЕ НИТ У ЈЕДНУ СТРАНКУ..СВИ ЦЕ СЕ ОТИМАТИ ЗА ЊЕГА ДА ИМ СПОНЗОР БУДЕ..ДЈОКОВИЦИ СУ ОСТАЛИ ДОСЛЕДНИ..БИЛО КО НА ВЛАСТИ..ПОЛИТИЦАРИ ИХ НИСУ УСПЈЕЛИ ИСКОРИСТИТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вендета

20.06.2019 16:12

Од Лукиног цалета сви моземо уцити ста знаци упорност, позртвованост, истрајност. Цовјек се није похасио ни сад кад су милионери, стависе, није заборавио ко му је помогао или нудио помоц у теским тренуцима! Свака цаст! Пуно здравља и среце Јовицима, и да Лука надмаси Мијата.

ОДГОВОРИТЕ