Luka zna šta ga čeka u Realu

- Luka zna gdje je otišao, zna šta ga čeka u Realu, kaže Milan Jović, otac najskupljeg srpskog fudbalera, koji je odnedavno postao član najuspješnijeg tima Real iz Madrida.

Republika Srpska 20.06.2019 | 12:18
Luka zna šta ga čeka u Realu
Milan Jović ponosam na sina Luku, gostujući jutros u emisiji "Dobro jutro Srpska", kaže da je svjestan uspjeha svog sina ali i da vjeruje da će Luka ukazano povjerenje i opravdati u najvećem fudbalskom klubu Realu .

"Ponosni smo na Luku, ne samo ja i porodica, nego i Semberija i Republika Srpska", kaže Milan i dodaje da se Lukin cilj ostvario i sada je, kako kaže, na njemu da opravda ukazano povjernje i da ostavi pečat u Realu.

"Luka zna gdje je otišao, zna šta ga čeka i ne sumnjam da neće uspjeti. Neka ga zdravlje posluži i da se se izbori za mjesto u Realu i da ostavi traga", kaže Lukin otac.

Govoreći o svom sinu, kaže da je Luka smiren i čvrsto stoji na zemlji.

"Ova slava ga nije ponijela. Svjestan je uspjeha koji je sam postigao ali čvrsto je na zemlji", kaže Lukin otac.

Govoreći o počecima Lukine fudbalske karijere, Milan kaže da je Luka kao dijete bio opčinjen loptom.

"Lopta mu je bila najveći poklon, Bio je nemiran jer je stalno šutirao loptu i sve ostalo mu je bilo po strani...Odlučio sam da trenira. On je jednostvano volio sport. Lopta mu je bila sve", kaže Milan opisujući Lukino djetinjstvo.

"Prvo sam ga odveo u Loznicu da trenira, Bio je dječak i tu su ga primijetili iz Partizana i Zvijezde. Zvijezdu je volio i iz Loznice je otišao u Beograd na Marakanu u Zvijezdu, gdje je počela njegova fudbalska karijera", ispričao je jutros u emisiji "Dobro jutro Srpska" Lukin otac.

Kaže da je sve to bilo teško i za njega i za porodicu, ali i Luku, koji se rano odvojio od kuće i bio je najmlađi igrač u Zvijezdi..., odakle je otišao u Benfiku.

Opisujući Luku danas, kaže da je on dobar momak, prepošten i stabilan.

"Luka se sve sam izborio, dostigao je neki svoj cilj . Nije zaboravio porodicu, a ni selo odakle je došao...Sada samo da ga zdravlje posluži, da opravda povjerenje i da bude neko i nešto i u Realu", kaže Lukin otac Milan Jović.



BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nikola

20.06.2019 10:27

Čestitke Luki i njegovom ocu! Kada su se on i Luka mucili nikoga nije bilo,a sada bi svi da ga prisvoje i navijaju...isti slučaj kao i sa Djokovićem!? Država i narod ih vide tek kada se ostvare i postanu neko i nesto.

ODGOVORITE
Name

Semberko

20.06.2019 11:56

Veliki uspjeh momka iz male sredine. Neka mu je Bog na pomoći i neka ga sreća prati. Nadam se da ga slava i novac neće pokvariti. I da neće zaboraviti roditelje i svoje poreklo. Sretno ti bilo momče.

ODGOVORITE
Name

DA DA

20.06.2019 12:55

SAMO DA OTAC NE UDJE NIT U JEDNU STRANKU..SVI CE SE OTIMATI ZA NJEGA DA IM SPONZOR BUDE..DJOKOVICI SU OSTALI DOSLEDNI..BILO KO NA VLASTI..POLITICARI IH NISU USPJELI ISKORISTITI

ODGOVORITE
Name

Vendeta

20.06.2019 16:12

Od Lukinog caleta svi mozemo uciti sta znaci upornost, pozrtvovanost, istrajnost. Covjek se nije pohasio ni sad kad su milioneri, stavise, nije zaboravio ko mu je pomogao ili nudio pomoc u teskim trenucima! Svaka cast! Puno zdravlja i srece Jovicima, i da Luka nadmasi Mijata.

ODGOVORITE