Телеком Србија са својима у свијету

- "Телеком Србија" иде у корак за свијетом када је у питању развој технологија, мултимедија и дигиталних сервиса, рекао је главни координатор групације "Телеком Србија" Владимир Лучић гостујући у програму БН ТВ. Он је најавио нове сервисе Телекома Србије, међу којима је и ширење мобилног оператера, поред Аустрије, и у Њемачкој, Швајцарској, а у плану је и развој мобилног оператера у Америци и Канади.

Република Српска 16.06.2019 | 20:09
Телеком Србија са својима у свијету
"Телеком Србија креира неке нове услуге за дијаспору да путем интернета дођу до наших потенцијалних корисника у свијету, наших људи којима је овај регион у срцу, да им омогућимо сервис на коме ће гледати телевизијске канале с простора бивше Југославије и тако их приближимо овој средини", казао је Лучић.

Он је нагласио да је развојем мобилног и фиксног интернета омогућено да можете гледати телевизијске канале с овог подручја без обзира гдје се налазите, што је Телеком Србије ставио у корак са развијеним свијетом.

"Направили смо мултимедијалну платформу која омогућава свим корисницима на једноставан начин путем те апликације и мобилне апликације било гдје у свијету да гледају канале с овог подручја", казао је Лучић.

Он је рекао да Телеком Србије ширењем на нова тржишта нуди најквалитетнију услугу која омогућава легално гледање свих канала с овог подручја.

"Ја би се обратио корсницима у дијаспори да не узимају "дивље" пиратске платформе јер ми имамо ексклузивно право за телевизијске канале с овог подручја, укључујући и вашу БН ТВ и РТС", казао је Лучић, додајући да постоје и неке погодности за кориснике,

Он је рекао да ће наредних дана бити покренута акција са властима европских земаља гдје највише има дијаспоре, прије свега, у Њемачкој, Аустрији, Швајцарској, ... против пиратских платформи које постоје у свијету путем којих се незаконито нуде тв канали с овог подручја.

Он је најавио и друге нове сревисе Телекома Србије, међу којима је и ширење мобилног оператера, поред Аустрије, и у  Њемачкој, Швајцаркој, ... а у плану је и развој мобилног оператера у Америци и Канади.



БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дијаспорац

16.06.2019 20:18

Коначно да неко заведе реда и у овој области. Фацебоок је препун дивљака који се рекламирају. Узму ти паре и испаре. Само напред. Чекамо вас у Швајцарској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

17.06.2019 15:49

Само дајте висе мегабита и гигабајта и убрзајте постављање 4Г мрезе, затим понудите 4Г куцни интернет и обједините купљене кабловске мрезе као у Србији и врх сте.

ОДГОВОРИТЕ