Telekom Srbija sa svojima u svijetu

- "Telekom Srbija" ide u korak za svijetom kada je u pitanju razvoj tehnologija, multimedija i digitalnih servisa, rekao je glavni koordinator grupacije "Telekom Srbija" Vladimir Lučić gostujući u programu BN TV. On je najavio nove servise Telekoma Srbije, među kojima je i širenje mobilnog operatera, pored Austrije, i u Njemačkoj, Švajcarskoj, a u planu je i razvoj mobilnog operatera u Americi i Kanadi.

Republika Srpska 16.06.2019 | 20:09
Telekom Srbija sa svojima u svijetu
"Telekom Srbija kreira neke nove usluge za dijasporu da putem interneta dođu do naših potencijalnih korisnika u svijetu, naših ljudi kojima je ovaj region u srcu, da im omogućimo servis na kome će gledati televizijske kanale s prostora bivše Jugoslavije i tako ih približimo ovoj sredini", kazao je Lučić.

On je naglasio da je razvojem mobilnog i fiksnog interneta omogućeno da možete gledati televizijske kanale s ovog područja bez obzira gdje se nalazite, što je Telekom Srbije stavio u korak sa razvijenim svijetom.

"Napravili smo multimedijalnu platformu koja omogućava svim korisnicima na jednostavan način putem te aplikacije i mobilne aplikacije bilo gdje u svijetu da gledaju kanale s ovog područja", kazao je Lučić.

On je rekao da Telekom Srbije širenjem na nova tržišta nudi najkvalitetniju uslugu koja omogućava legalno gledanje svih kanala s ovog područja.

"Ja bi se obratio korsnicima u dijaspori da ne uzimaju "divlje" piratske platforme jer mi imamo ekskluzivno pravo za televizijske kanale s ovog područja, uključujući i vašu BN TV i RTS", kazao je Lučić, dodajući da postoje i neke pogodnosti za korisnike,

On je rekao da će narednih dana biti pokrenuta akcija sa vlastima evropskih zemalja gdje najviše ima dijaspore, prije svega, u Njemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, ... protiv piratskih platformi koje postoje u svijetu putem kojih se nezakonito nude tv kanali s ovog područja.

On je najavio i druge nove srevise Telekoma Srbije, među kojima je i širenje mobilnog operatera, pored Austrije, i u  Njemačkoj, Švajcarkoj, ... a u planu je i razvoj mobilnog operatera u Americi i Kanadi.



BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dijasporac

16.06.2019 20:18

Konačno da neko zavede reda i u ovoj oblasti. Facebook je prepun divljaka koji se reklamiraju. Uzmu ti pare i ispare. Samo napred. Čekamo vas u Švajcarskoj.

ODGOVORITE
Name

Direkt

17.06.2019 15:49

Samo dajte vise megabita i gigabajta i ubrzajte postavljanje 4G mreze, zatim ponudite 4G kucni internet i objedinite kupljene kablovske mreze kao u Srbiji i vrh ste.

ODGOVORITE