Стазама Луке Јовића: Бенфика жели Јовељића!

У Лисабону суперталентованог голгетера гледају као играча који има велику могућност за напредовање и некога ко би могао лако да се интегрише у први тим популарних Орлова.

Фудбал 06.06.2019 | 21:04
Стазама Луке Јовића: Бенфика жели Јовељића!
Млади нападач Црвене звезде Дејан Јовељић, могао би да крене путем свог претходника у црвено-белом дресу Луке Јовића и пређе у лисабонску Бенфику. Како пише Рекорд, шампион Португалије заинтересован је за младог нападача српског шампиона, којем се предвиђа блистава каријера.

Овај спортски лист наводи да је млади нападач неко са чијим потенцијалом су добро упознати у редовима лисабонског гиганта. Водећи људи Бенфике Јовељића гледају као талентованог играча који има велику могућност за напредовање и некога ко би могао лако да се интегрише у први тим популарних Орлова.

На стадиону Рајко Митић не крију да су отворени за продају младог играча, који је процењен као неко ко би могао да обезбеди највећи прилив од продаје. У клуб је до сада стигла само понуда Хофенхајма од 3.500.000 евра, па се сада очекује да неко надмаши ту суму. Да ли ће то бити Бенфика показаће наредни дани.

Јовељић (19) се прошле сезоне изборио за своју минутажу у екипи Владана Милојевића. Забележио је укупно 24 наступа и постигао 11 голова, а одиграо је и четири меча у Лиги шампиона за младе тимове, где је на четири меча постигао три поготка.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар