Нова игрица Покемон

Компанија Покемон саопштила је данас да ће 2020. године лансирати нову игрицу, која ће се фокусирати на време које играч проводи спавајући, супротно хит игрици Покемон го, која је награђивала кориснике за физичку активност.

Информационе технологије 29.05.2019 | 15:42
Нова игрица Покемон
Нова игрица “Покемон слип” има за циљ да спавање претвори у забаву, тако што ће бележити када играчи иду у кревет и када се буде и у које доба дана спавају, преноси Кјодо, додајући да ће више детаља бити накнадно откривено.

"Кроз Покемон Го, пренели смо поруку да основни покрет људи, ходање, може да постане забава", рекао је председник Покемона Цунеказу Ишихара, подсетивши на игру коју је развила његова компанија заједно са Нинтендом и Ниантиц Инц, а у којој корисници покушавају да ухвате виртуалне ликове на екранима паметних телефона на основу локације играча.

Он је објаснио да компанија сада покушава да спавање претвори у забаву.

"Играчи ће уживати у добром сну заједно са Покемоном, а буђење ће за њих бити задовољство", навео је Ишихара.

Како је најављено, Нинтендо ће почети да продаје нову верзију уређаја Покемон го плус, који играчи могу да упаре са својим паметним телефонима, тако да не морају да све време гледају у екран.

Уређај ће имати додатну функцију преко које ће пратити време које играч проводи спавајући и слати податке на њихове паметне телефоне док су постављени на јастук. "Уколико подаци о спавању корисника буду пренети на телефон, нешто забавно ће га дочекати када се пробуди", најавио је Ишихара.

Б 92
фото:интернет

 
 

Коментари / 0

Оставите коментар