Детаљи вјенчања Џајине кћерке

Сви детаљи венчања Џајине ћерке и брата Ана Ивановић!

Забава 25.05.2019 | 21:24
Детаљи вјенчања Џајине кћерке
Драгана Џајић, ћерка Драгана Џајића и Милош Ивановић, брат Ане Ивановић, заклели су се данас на вечну љубав!



Луксузна церемонија венчања обавља се у хотелу "Хајат" пред 250 ВИП званица. Њима ће бити служена најскупља храна и пиће. Да све буде беспрекорно декорисано побринула се једна од најпознатијих специјализованих агенција за декорацију венчања, који су испунили све жеље младенаца, док ће сјајну атмосферу, без сумње, приредити фолк звезда Саша Матић.

Свечана сала је врло раскошно декорисана...



Читава сала пресвучена је у бело - испуњавају је стаклени столови и столице, док је све употпуњено позлаћеним свећњацима и импозантним кристалним лустером. У читавој сали доминирају богати цветни аранжмани нежних тонова.



Након што су једно другом изговорили судбоносно "да", младенци су одиграли свој први плес...



Стигла и Даница Драшковић, супруга Вука Драшковића. Она је и најбоља другарица Бранке Џајић, младине маме...

"Пожелећу им да им траје сто година", рекла је она



Звездан Терзић стигао је са целом породицом...



Директор портала Пинк.рс Немања Пајић и председница општине Савски венац Ирена Вујовић дошли су заједно.



Александра и Филип Живојиновић стигли су врло расположени, али и елегантни...

"Запевацу, ако то од мене младенци буду тражили, што да не. Као поклон сам им донела коверту, то је најбоље. Сина сам оставила код куће са мајком", рекла је Александра.



Нешто касније стигли су њихови син и снајка, Мирка Васиљевић и Вујадин Савић.

"Донела сам им на поклон оно што они највише воле, не бих откривала. Децу нисмо повели због вас, оставили смо их код куће. Дошли смо да се лепо проведемо до јутра. Вујадин и ја се још увек нећемо венчавати", рекла је Мирка. 



Међу првим званицама стигао је Дуле Савић у друштву супруге Марине Рајевић.



Ана Ивановић која је пред свадбу открила јавности да очекује друго дете, стигла је у пратњи мајке. Она је показала труднички стомак у елегантној хаљини, али нису желеле да дају коментар.



Нешто мало после младенаца стигао је и Драган Џајић, Драганин отац. Он је пресрећан и не крије да ће се опустити на весељу.

"За мене је најважније да они буду срећни. Од мене нису захтевали никакав поколон, пустите ме да се лепо проведем. Попицу жестоко, а видећу коју ћу песму поручити", рекао је Драган окупљеним новинарима.



Сат времена после младе стигао јеи младожења Милош. Он је дошао скоцкан од главе до пете! На себи је имао скупоцени тегет смокинг, а за разлику од своје драге, није се задржавао пред окупљеним новинарима, већ је уз поздрав и широки осмех похитао ка Драгани, која се увелико припрема за венчање.



Прва је у хотел стигла млада Драгана. Она се није много задржавала пред новинарима, али је открила да је изузетно узбуђена.



"Узбуђена сам, морам да признам да имам малу трему", рекла је насмејана лепотица, која је заблистала у елегантној беж хаљини.

 (Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар