Мишко о Јокићу: Било је разних коментара...

"Било је много анимозитета и коментара, Јокић их не чита, ја их читам помало. . . ", рекао је његов агент Миодраг Ражнатовић.

Кошарка 24.05.2019 | 20:28
Мишко о Јокићу: Било је разних коментара...
Стрепела је српска јавност да ли ће Никола Јокић играти за репрезентацију Србије на Мундобаскету, од овог јутра више нема никакве дилеме да ће то тако бити, а испоставило се да је он давно знао одговор на чувено питање...

Како је његов агент Миодраг "Мишко" Ражнатовић рекао у емисији "Око" на РТС-у, одлука је начелно донета још на почетку сезоне у разговору са његовим братом Страхињом.

"Од када је Никола дошао у Београд и од када сарађујемо, скоро све одлуке водио сам са његовим братом Страхињом", рекао је Ражнатовић на почетку разговора.

"Тако је било и овај пут, рекли смо одмах на старту сезоне да би било лепо да игра на Светском првенству, али смо знали да ће то бити 'табу' тема до краја сезоне. Потрајало је мало дуже него што је било планирано, због обавеза Денвера у плеј-офу, а онда смо направили телефонски састанак, причали са људима из Денвера и схватили да нема разлога да се не одазове".

Србија ће тако у својим редовима имати најбољег центра света, званично уврштеног у прву НБА петорку, а на њему је да издржи притисак јавности...

"Наша јавност није разумела те гуме, зашто не ради друге ствари, али сада видите те резултате на њему. Било је много анимозитета и коментара, Јокић их не чита, ја их читам помало, али му не преносим", признао је Миодраг Ражнатовић.

Хоће ли Бобан Марјановић играти за Србију на Мундобаскету?

"Наравно, то није спорно, због холивудских обавеза је остао дуже у САД и придружиће се репрезентацији најраније 28 дана пред Мундобаскет по правилима у НБА".

Већ су сви након објаве Николе Јокића "уписали" финале са Американцима у Кини, надамо се и злату после два сребра са "дрим тимом", али потребно је све укомпоновати и доћи до подијума. Јасно је да ће велики притисак због тога бити на селектору Ђорђевићу...

"Ако буде трећи, сви ће полудети, такви смо...Имамо пет играча из НБА лиге и још доста играча из Евролиге (Мицић, Гудурић, Милутинов...). Ова екипа доста подсећа на нешто што је било деведесетих година, али објективно се надам да та утакмица са Американцима може да изгледа другачије", рекао је агент Миодраг Ражнатовић на гостовању на РТС и додао за крај:

"Само о финалу треба да размишљамо".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар