Говор који је лансирао Ливерпул...

Момци, верујте ми, уз Енфилд иза нас, можемо ми то! Ловрен открио како је Клоп мотивисао играче до неба. . .

Фудбал 08.05.2019 | 21:14
Говор који је лансирао Ливерпул...
Тактичар, велики фудбалски зналац, психолог, а сада је откривео да је Јирген Клоп опасан и као – говорник. Цео свет данас бруји о Ливерпулу, који је победио, прегазио и понизио Барселону на Енфилд роуду (4:0), због чега ће играти у финалу Лиге шампиона.

А, хрватски фудбалер Дејан Ловрен каже да највеће заслуге за то иду на рачун Јиргена Клопа. Немац је у свлачионици пре утакмице одржао кратак, али ефектан говор, после којег су Црвени излетели на терен као бесни пси.

„Уједали“ су Барсу на свим деловима терена, моћна каталонска машина је била тотално раштимована, а играчи потпуно збуњени оним што им се догађа пред „вулканом“ у Ливерпулу.

„Прво честитке Клопу! Пре утакмице је имао прелеп говор. Било је то толико дивно, да нас је све подигао до неслућених висина. Рекао нам је: „Верујте! Усадите у главу да ми то можемо“. Никада се нисмо до сада срели са тако нечим“, рекао је Ловрен за клупску телевизију.

Није ту био крај говора...

„Рекао нам је: Момци, верујте! Један или два гола, па чак и ако их не постигнемо у првих 15-20 минута, верујте да можемо у 65, 66. или 67. минуту. Само да погодимо и са Енфилдом иза нас, верујте ми момци, можемо ми то“, испричао је Дејан Ловрен.

Што би рекли Енглези: Клопов мастерцласс! Дуго ће се о томе причати и приповедати.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар