Govor koji je lansirao Liverpul...

Momci, verujte mi, uz Enfild iza nas, možemo mi to! Lovren otkrio kako je Klop motivisao igrače do neba. . .

Fudbal 08.05.2019 | 21:14
Govor koji je lansirao Liverpul...
Taktičar, veliki fudbalski znalac, psiholog, a sada je otkriveo da je Jirgen Klop opasan i kao – govornik. Ceo svet danas bruji o Liverpulu, koji je pobedio, pregazio i ponizio Barselonu na Enfild roudu (4:0), zbog čega će igrati u finalu Lige šampiona.

A, hrvatski fudbaler Dejan Lovren kaže da najveće zasluge za to idu na račun Jirgena Klopa. Nemac je u svlačionici pre utakmice održao kratak, ali efektan govor, posle kojeg su Crveni izleteli na teren kao besni psi.

„Ujedali“ su Barsu na svim delovima terena, moćna katalonska mašina je bila totalno raštimovana, a igrači potpuno zbunjeni onim što im se događa pred „vulkanom“ u Liverpulu.

„Prvo čestitke Klopu! Pre utakmice je imao prelep govor. Bilo je to toliko divno, da nas je sve podigao do neslućenih visina. Rekao nam je: „Verujte! Usadite u glavu da mi to možemo“. Nikada se nismo do sada sreli sa tako nečim“, rekao je Lovren za klupsku televiziju.

Nije tu bio kraj govora...

„Rekao nam je: Momci, verujte! Jedan ili dva gola, pa čak i ako ih ne postignemo u prvih 15-20 minuta, verujte da možemo u 65, 66. ili 67. minutu. Samo da pogodimo i sa Enfildom iza nas, verujte mi momci, možemo mi to“, ispričao je Dejan Lovren.

Što bi rekli Englezi: Klopov masterclass! Dugo će se o tome pričati i pripovedati.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar