Тек ће да се тресе Ноу Камп!

Бартомеу у шоку, Меси занемео, Бускетс се извињава. . .  Први човек клуба бесан због четвртог гола!

Фудбал 09.05.2019 | 08:00
Тек ће да се тресе Ноу Камп!
Као да је гром погодио свлачионицу Барселоне. Толико песме и весеља и расположења за изјаве после прве утакмице и победе од 3:0 против Ливерпула, а онда мук после 0:4 на Енфилду.

Ернесто Валверде је конференцији за новинаре процедио да се извињава навијачима и рекао да не зна какав ће му бити даља судбина у клубу. Луис Суарез је рекао да је четврти гол примљен као да су деца била на терену. А, остали – мук.

Лионел Меси је последњи отишао са Енфилда. Аутобус са играчима је напустио стадион, а Аргентинац је остао због допинг контроле. Толико се Барселони журило да побегне са места своје катастрофе.

И када је завршио са давањем узорка, Меси је само пројурио поред новинара. Није био расположен ни реч да каже. Није ни чудо. Још једна година без трофеја Лиге шампиона. Можда, самим тим и без Златне лопте.

Нема нигде изјаве ни Пикеа. Ни трагичног у уторак вече Албе. Ни једнако лошег Ракитића.

Бускетс је у пролазу само добацио:
„Једино што могу да кажем је да се извињавам навијачима. Поново на овакав начин испасти, као прошле године у Риму... Не знам шта бих рекао“.

Председник Барселоне Хосеп Бартомеу такође није био разговорљив, али је признао да је шокиран начином како је примљен четврти гол.

„Време обимне анализе ће доћи на крају сезоне. Али, четврти гол... Па, то је трагедија! Нико не може да ми објасни како је могуће да смо на такав начин примили погодак. Он нас је потпуно обезглавио. Друга година заредом нам се ово догађа. Ужас“, рекао је Бартомеу.

Рекло би се, на основу тога, да су  Ернестеу Валвердеу дани одбројани.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар