Tek će da se trese Nou Kamp!

Bartomeu u šoku, Mesi zanemeo, Buskets se izvinjava. . .  Prvi čovek kluba besan zbog četvrtog gola!

Fudbal 09.05.2019 | 08:00
Tek će da se trese Nou Kamp!
Kao da je grom pogodio svlačionicu Barselone. Toliko pesme i veselja i raspoloženja za izjave posle prve utakmice i pobede od 3:0 protiv Liverpula, a onda muk posle 0:4 na Enfildu.

Ernesto Valverde je konferenciji za novinare procedio da se izvinjava navijačima i rekao da ne zna kakav će mu biti dalja sudbina u klubu. Luis Suarez je rekao da je četvrti gol primljen kao da su deca bila na terenu. A, ostali – muk.

Lionel Mesi je poslednji otišao sa Enfilda. Autobus sa igračima je napustio stadion, a Argentinac je ostao zbog doping kontrole. Toliko se Barseloni žurilo da pobegne sa mesta svoje katastrofe.

I kada je završio sa davanjem uzorka, Mesi je samo projurio pored novinara. Nije bio raspoložen ni reč da kaže. Nije ni čudo. Još jedna godina bez trofeja Lige šampiona. Možda, samim tim i bez Zlatne lopte.

Nema nigde izjave ni Pikea. Ni tragičnog u utorak veče Albe. Ni jednako lošeg Rakitića.

Buskets je u prolazu samo dobacio:
„Jedino što mogu da kažem je da se izvinjavam navijačima. Ponovo na ovakav način ispasti, kao prošle godine u Rimu... Ne znam šta bih rekao“.

Predsednik Barselone Hosep Bartomeu takođe nije bio razgovorljiv, ali je priznao da je šokiran načinom kako je primljen četvrti gol.

„Vreme obimne analize će doći na kraju sezone. Ali, četvrti gol... Pa, to je tragedija! Niko ne može da mi objasni kako je moguće da smo na takav način primili pogodak. On nas je potpuno obezglavio. Druga godina zaredom nam se ovo događa. Užas“, rekao je Bartomeu.

Reklo bi se, na osnovu toga, da su  Ernesteu Valverdeu dani odbrojani.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar