Клопове муке: Без Фирмина на Барсу, Салах неизвјестан!

Менаџер Ливерпула страховаће непосредно до реванша полуфинала Лиге шампиона о саставу који ће морати да изведе.

Фудбал 05.05.2019 | 13:30
Клопове муке: Без Фирмина на Барсу, Салах неизвјестан!
Ливерпул је преживео тешко гостовање у Њукаслу у 37. колу Премијер лиге и победом од 3:2вратио се на чело табеле, али Јирген Клоп није са осмехом напустио терен.

Мохамед Салах је постигао гол, али није дочекао крај утакмице. Он је у сузама изнесен са терена 15 минута пре завршетка након жестоког судара са Мартином Дубравком.

Египћанин је изгледао потпуно гроги, а лекарски тим после кратког прегледа на трави донео је одлуку да он не настави утакмицу.

За Ливерпул то свакако нису добре вести пред реванш меч полуфинала Лиге шампиона са Барселоном у уторак на Енфилду, који домаћи тим дочекује са великим резултатским заостатком (0:3).

Здравствени билтен "Редса" задаје много муке Клопу.

Наби Кеита је на првом дуелу на Ноу Кампу зарадио тежу повреду, због чега ће бити ван терена чак два месеца, Роберто Фирмино није био у протоколу за меч против Њукасла, а постоји страх да би и Салах могао да прескочи меч Лиге шампиона у уторак.

Клоп и остали у Ливерпулу се надају да се то ипак неће догодити.

Египћанин, на срећу, није претрпео потрес мозга у жестоком судару, али јесте добио ударац због којег ће морати да мирује и буде под сталном контролом минимум наредних 48 сати.

"Мо је добио жесток ударац од противничког голмана, а лекар је донео одлуку да напусти терен, што смо свакако прихватили. Када се меч завршио затекао сам га у свлачионици где је посматрао финиш утакмице. Искрено, изгледало је да је у реду, али савети лекара су да морамо остати суздржани све док се не буду одрадили детаљни прегледи који ће показати у каквом је стварно стању Салах. Сада морамо да сачекамо", навео је Клоп.

Оно што је извесно је да Фирмино неће моћи да помогне екипи у реванш мечу Лиге шампиона.

"Он неће бити спреман за утакмицу у уторак, а за остатак сезоне ћемо видети", кратко је додао немачки тренер.

Реванш утакмица Ливерпул - Барселона игра се у уторак на Енфилду од 21 сат.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар