Klopove muke: Bez Firmina na Barsu, Salah neizvjestan!

Menadžer Liverpula strahovaće neposredno do revanša polufinala Lige šampiona o sastavu koji će morati da izvede.

Fudbal 05.05.2019 | 13:30
Klopove muke: Bez Firmina na Barsu, Salah neizvjestan!
Liverpul je preživeo teško gostovanje u Njukaslu u 37. kolu Premijer lige i pobedom od 3:2vratio se na čelo tabele, ali Jirgen Klop nije sa osmehom napustio teren.

Mohamed Salah je postigao gol, ali nije dočekao kraj utakmice. On je u suzama iznesen sa terena 15 minuta pre završetka nakon žestokog sudara sa Martinom Dubravkom.

Egipćanin je izgledao potpuno grogi, a lekarski tim posle kratkog pregleda na travi doneo je odluku da on ne nastavi utakmicu.

Za Liverpul to svakako nisu dobre vesti pred revanš meč polufinala Lige šampiona sa Barselonom u utorak na Enfildu, koji domaći tim dočekuje sa velikim rezultatskim zaostatkom (0:3).

Zdravstveni bilten "Redsa" zadaje mnogo muke Klopu.

Nabi Keita je na prvom duelu na Nou Kampu zaradio težu povredu, zbog čega će biti van terena čak dva meseca, Roberto Firmino nije bio u protokolu za meč protiv Njukasla, a postoji strah da bi i Salah mogao da preskoči meč Lige šampiona u utorak.

Klop i ostali u Liverpulu se nadaju da se to ipak neće dogoditi.

Egipćanin, na sreću, nije pretrpeo potres mozga u žestokom sudaru, ali jeste dobio udarac zbog kojeg će morati da miruje i bude pod stalnom kontrolom minimum narednih 48 sati.

"Mo je dobio žestok udarac od protivničkog golmana, a lekar je doneo odluku da napusti teren, što smo svakako prihvatili. Kada se meč završio zatekao sam ga u svlačionici gde je posmatrao finiš utakmice. Iskreno, izgledalo je da je u redu, ali saveti lekara su da moramo ostati suzdržani sve dok se ne budu odradili detaljni pregledi koji će pokazati u kakvom je stvarno stanju Salah. Sada moramo da sačekamo", naveo je Klop.

Ono što je izvesno je da Firmino neće moći da pomogne ekipi u revanš meču Lige šampiona.

"On neće biti spreman za utakmicu u utorak, a za ostatak sezone ćemo videti", kratko je dodao nemački trener.

Revanš utakmica Liverpul - Barselona igra se u utorak na Enfildu od 21 sat.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar