Они су богати и имају нови хир

Шта човек може да пожели када већ све има у животу? Неке од најпознатијих славних личности данашњице одлучили су да прво зарађени новац потроше на скупе аутомобиле, куће, виле, а када им је то досадило, нашли су нову "забаву".

Забава 27.04.2019 | 08:59
Они су богати и имају нови хир
И док многи људи широм света могу себи да приуште само оно најосновније, и могу само да сањају да ће икада отићи на неко острво, ове славне личности су то себи успеле да приуште.

Мел Гибсон је први међу њима, а он се сматра најбогатијим глумцем на свету. На свом рачуну успео је да сакупи довољан број нула да себи приушти оствро вредно чак 15 милиона долара. Толико је платио пре пуних 15 година не би ли постао власник острва Маго. У његовом власништву је 5.000 хектара овог острва.

Пре 11 година, Рики Мартин је купио острво Ангра дос Реис у Бразилу за осам милиона долара.

Певачицу Шакиру, око 700 хектара земље која се зове Бондс Кај на Бахамима, коштало је невероватних 16 милиона долара.

Овој листи придружује се и холивудски глумац Николас Кејџ, који је за "само" три милиона долара купио острво Лиф Кеј, такође на Бахамима.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милко

27.04.2019 07:13

То су све мисеви. Нас главни глумац баја мозе да купи цитав архипелаг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

28.04.2019 07:27

И ОПЕТ БИ ДУСА БИЛА ПРАЗНА

Name

РАСПУЦХИН

28.04.2019 07:33

Главни јунак једне књиге/ досао ми да се зали/ досао ми да се зали/ досао ми да се зали// Дивно бјесе главни бити/ док ме нису процитали/ док ме нису процитали/ док ме нису процитали// Свијету је свега доста/ ницег зељан није осим/ главних јунака// Сазнали су моје мане/ моје тајне, моје туге/ моје тајне, моје туге/ моје тајне, моје туге// Покидали неке стране/ и посли да тразе друге/ и посли да тразе друге/ затим посли да тразе друге// Свијету је свег', свег', свега доста/ он цека свог' госта/ а дуса се труди свака/ да има свог јунака //