Oni su bogati i imaju novi hir

Šta čovek može da poželi kada već sve ima u životu? Neke od najpoznatijih slavnih ličnosti današnjice odlučili su da prvo zarađeni novac potroše na skupe automobile, kuće, vile, a kada im je to dosadilo, našli su novu "zabavu".

Zabava 27.04.2019 | 08:59
Oni su bogati i imaju novi hir
I dok mnogi ljudi širom sveta mogu sebi da priušte samo ono najosnovnije, i mogu samo da sanjaju da će ikada otići na neko ostrvo, ove slavne ličnosti su to sebi uspele da priušte.

Mel Gibson je prvi među njima, a on se smatra najbogatijim glumcem na svetu. Na svom računu uspeo je da sakupi dovoljan broj nula da sebi priušti ostvro vredno čak 15 miliona dolara. Toliko je platio pre punih 15 godina ne bi li postao vlasnik ostrva Mago. U njegovom vlasništvu je 5.000 hektara ovog ostrva.

Pre 11 godina, Riki Martin je kupio ostrvo Angra dos Reis u Brazilu za osam miliona dolara.

Pevačicu Šakiru, oko 700 hektara zemlje koja se zove Bonds Kaj na Bahamima, koštalo je neverovatnih 16 miliona dolara.

Ovoj listi pridružuje se i holivudski glumac Nikolas Kejdž, koji je za "samo" tri miliona dolara kupio ostrvo Lif Kej, takođe na Bahamima.

B 92
foto:internet

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milko

27.04.2019 07:13

To su sve misevi. Nas glavni glumac baja moze da kupi citav arhipelag.

ODGOVORITE
Name

RE

28.04.2019 07:27

I OPET BI DUSA BILA PRAZNA

Name

RASPUCHIN

28.04.2019 07:33

Glavni junak jedne knjige/ dosao mi da se zali/ dosao mi da se zali/ dosao mi da se zali// Divno bjese glavni biti/ dok me nisu procitali/ dok me nisu procitali/ dok me nisu procitali// Svijetu je svega dosta/ niceg zeljan nije osim/ glavnih junaka// Saznali su moje mane/ moje tajne, moje tuge/ moje tajne, moje tuge/ moje tajne, moje tuge// Pokidali neke strane/ i posli da traze druge/ i posli da traze druge/ zatim posli da traze druge// Svijetu je sveg', sveg', svega dosta/ on ceka svog' gosta/ a dusa se trudi svaka/ da ima svog junaka //