Брена оштро по Саши Поповићу

Саша Поповић недавно је подигао огромну прашину изјавом да је Лепу Брену извукао из беде. Том приликом истакао је како је пре уласка у његову групу певачица певала за "сто динџи", возила распаднут ауто и у Београд дошла са кофером који је био везан канапом.

Забава 16.04.2019 | 16:19
Брена оштро по Саши Поповићу
- Наравно да није тачно то што је Саша рекао - почела је Лепа Брена: - Сале хоће да направи шоу и циркус да би то било занимљиво и интересантно у емисији, али када бих ја хтела да узвратим ударац, то би изгледало још много горе.

- Нећу да га малтретирам. Можда када бисмо радили неки шоу-програм па да будемо дрски и безобразни једно према другом у циљу посла, али овако не желим - каже Брена.

Ипак, открила је да, у време када је требало да постане певачица "Слатког греха", Саша Поповић није одавао утисак озбиљног фронтмена групе.

- У то време сам студирала већ шест месеци, а онда је дошао Саша да ме пита да будем део групе. Када га је мој отац видео, Сале је имао 45 килограма са креветом и ону палачинку од кравате око врата и неко одело је носио. Тати то није деловало озбиљно. Било му је неозбиљно да радим у неком таквом бенду, тако да није веровао у то и једва ми је дозволио да одем и радим са 'Слатким грехом'. То је било зато што му Сале није одавао неки озбиљан утисак, а ја сам била срећна што га није избацио из куће - присећа се Брена првог сусрета њене породице и данашњег директора "Гранда", који је тада био фронтмен групе.



Подсећања ради, сукоб између двоје најближих сарадника почео је када је Брена била гост "Гранд специјала". Постављено јој је питање којој групи су припадали Младен Војичић Тифа и Ален Исламовић, а певачица је дала тачан одговор - "Дивље јагоде".

 - Брена да ово није знала, била би избачена из емисије овога тренутка. Брена је била рокерка. Сећам кад смо изгубили певачицу '78. године, ја питам је л' има нека певачица тамо у Брчком да је замени? Кажу ми има једна рокерка! А Брена ко Џенис Џоплин, кад се појавила оваква испред мене - рекао је Поповић и почео да показује рукама Бренину висину и његову.

 - Од тебе уопште није тешко бити већи, виши ни дебљи. Ја сам тада имала 84 килограма, а ти си имао 54 - додала је тада Брена.

 - Јесте, али знаш која је била разлика? У оно време када ја станем на новчаник био сам много виши од тебе, да знаш. Ја сам одлично зарађивао, певао, свирао, водио 'Слатки грех' у оно време, а ти си певала на игранкама за сто динџи - пецнуо је Саша.



- Нисам... није тачно! Мој тата је тада имао плату 200.000, а ја сам зарађивала недељно по 300.000 динара. Чисто да знаш. Али сам отишла да студирам - причала је Брена, али то Поповића није зауставило.

 - Ти зарађивала 300.000? Хеј, кад је дошла у 'Слатки грех' са неким распалим аутомобилом и неким кофером који је био завезан канапом. Дође и ја јој кажем: 'Добро, Брено, треба да наступаш, иди да купиш неку гардеробу', а она каже: 'Немам пара', а као зарађивала 300.000 недељно... Кога ти вараш? - изиритирао је певачицу он, која је наставила да објашњава шта је требало, слушао је он или не.

 - Не варам никога. Певала сам у Брчком и зарађивала недељно 300.000 динарана, а онда сам уписала факултет.

(Информер)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

кмкок

16.04.2019 15:12

И онда ју је пробио Минимакс...дословно и буквално...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.04.2019 17:50

а Слатки Грех је био само колетерална стета...

Name

Кики

16.04.2019 19:41

Брена је њих све обогатила,без ње би Поповиц јос носио оно кловновско одијело.

Name

Ратко

17.04.2019 21:51

И саса је био са њом сад заједно раде...Докле то иде...

Name

ре

19.04.2019 16:13

локална цајка је на крајње "јефтиним" пјесмама и голотињом освојила ондашњу публику, она је у то доба била нешто потпуно ново, уз све то снажан маркетинг и зарадила је милионе буквално на смећу од музике. Руку на срце, било је ту и тамо лијепих пјесмица, 90% је то био чисти берзвриједни шунд, али то за успјех није важно.

Name

Да

17.04.2019 09:08

Да сјећам се Брене и њених почетака,када је као свака кафанска пјевачица пјевала за бакшиш,сједила по крилу,а била је као ормар па је било и зашто уватити.Сјећам се теревенки у хотелу Војводина у Зрењанину након фајрунта итд.Да је није Саша покупио ка шоумен,којије препознао почетак тог правца,у то вријеме давно би завршила у некој кафанчури.Нека буде захвална том господину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.04.2019 10:03

тачно је све то, кад се појавила код Минимакса у емисији, није личила ни на шта, људи су се спрдали с њом..касније изгубила на килажи, оперисала на себи све што се дало оперисати, Факрета променила име у Јелена...нема шта, Брено ћути зато и кажи том човеку Тако је!

Name

Ре

18.04.2019 11:20

Све је то тацно. Али је исто тако тацно да ни Слатки грех не би био ни близу успјесан да им пјевацица није била Брена. Мозе се реци да су узајамно помогли једни друге.

Name

РЕ ре

19.04.2019 16:15

Није промијенила име, то је лаж и није ФаКрета већ је у питању ФаХрета Јахић.

Name

Никифоровиц

17.04.2019 17:12

Јаооо брено,брено,сви ми знамо како си почела и како си играла и пјевала по кафанама и шаторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНА

18.04.2019 10:59

А..... која то пјевацица није прјевала по кафанама, па шта ако је и Фахрета. У животу увијек неко некоме помогне, а имао је и Саша добре користи од ње. Што се тице операција шта је са цецом и другим, па шта ако је и она.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

18.04.2019 11:00

Цеца је била са највецим злоцинцем па је сви дижете у звијезде и она се продала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гламоц

19.04.2019 12:34

ВЕЦИНА ЉУДИ КАД ДОДЈЕ ДО ПАРА ЗАБОРАВИ ИЗ КОЈИХ СУ РУПА ДОСЛИ И СТА СУ ИМАЛИ! ЗАТО ЈЕ СКРОМНОСТ ЈЕДНА ОД НАЈВЕЦИХ ВРЛИНА ЦОВЈЕКА, И КАД ИМАС И КАД НЕМАС МАТЕРИЈАЛНО!

ОДГОВОРИТЕ