УШТЕДИО: Мајци купио аутомобил

Када није био у школи, или радио задаћу, овај дивни дјечак зарађивао је који долар више тако што је косио дворишта комшијама

Свијет 03.04.2019 | 13:59
УШТЕДИО: Мајци купио аутомобил
Тринаестогодишњи Wиллиам Престон из Неваде дуго је штедио новац како би мајци купио аутомобил и помогао јој када је мислила да ствари не могу да буду горе.

Wиллиам живи са самохраном мајком, братом и сестром, а како пише “НБЦ” мајка се мучила јер није имала аутомобил. А онда је дјечак одлучио да нешто уради по том питању.

Када није био у школи, или радио задаћу, овај дивни дјечак зарађивао је који долар више тако што је косио дворишта комшијама. Уштедио је нешто новца, а на ову сјајну идеју је дошао када је на Yоутубеу видио како нека друга дјеца, много старија од њега приређују изненађење својим родитељима купујући им ауто.

На почетку је мислио да неће успјети у својој намјери, а онда је једног дана у огласима нашао бијели Цхевролет Метро који није био много скуп. Међутим, и даље му је недостајало нешто новца.

Колико је снажно желио да изненади своју мајку говори сљедећи потез који је повукао – власници аутомобила је понудио свој Xбоx као замјену.

“Ауто је био стварно јефтин и питао сам власницу да ли и могао да понудим свој Xбоx, или да нешто урадим како би ми урачунала у цијену. Она је најприје одбила, а онда се предомислила и пристала”, испричао је Wиллиам новинарима.

Након разговора с власницом аутомобила је саопштио мами добре вијести. Није му повјеровала па је отишла код жене која је продавала ауто и увјерила се у његову причу.

“Био је уморан од тога да ме гледа како стално плачем. У тешким тренуцима за мене ускочио је мој син. Сви пролазе кроз тешке животне моменте, али увијек може да се догоди нешто добро у свакој ситуацији све док се борите”, испричала је Wиллиамова мајка Крyстал Престон за “НБЦ-2” и додала:

“Изгубила сам се, вриштала сам од среће. Колико знате тринаестогодишњака да мајци купе аутомобил? Ја не знам ни једног, нити сам икада чула за такав случај. Не могу да опшием осјећаје. Не постоје ријечи којима бих објаснила колико сам поносна”.

(НБЦ)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Игор БЛ

03.04.2019 12:05

Ја имам 37 година и сваки дана оцекујем да ми умре деда да наслиједим 1/8 стана и Форд Есцорт 1978-о годисте . Хахахаххахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендула

03.04.2019 18:30

Америцка пропаганда ,ми цемо за брацу Русе дати и гаце ако треба а не само рафинерију Брод итд ...

Name

Директ

03.04.2019 12:44

Не казе се дзаба да је Америка земља могуцности. Тамо и из немогуце позиције мозе да се успије, док овдје једино ако се скомпас са неким из власти. Зато нас све мање има на овим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сигурно

03.04.2019 13:06

Никако није мали из снсд, свака цаст!

Name

Марко

03.04.2019 13:36

У том дјелу свијета, не сједе у кафићима или њиховим баштама и чепркају по мобителима, а да кукају на сав глас како немају од чега да живе. Не, не! Ја сам био свједок и гледао својим очима, како једна студентица са кацигом на глави на дневној температури +25 степени разгрће асфалт приликом асфалтирања улице. Мој унук студира и још у слободно вријеме ради, па је И он купио себи ауто, иако му отац и мајка имају новца за два аута. Не, нама су криви неки други што сједимо у кафићима.

Name

РЕ СИГУРНО

03.04.2019 13:46

Тринаестогодишњаци из снсда имају стан, кућу са базеном, џип и фирму.

Name

ниста ново

03.04.2019 16:47

Господине Макро Овом народу је теско да све то свати. Навикао је да ниста неради .

Name

Ре:

03.04.2019 23:50

Набијем вас све моралисте! Кад сте толико вриједни, што нисте остали овде, па показали како се то треба радити, него распродали све, па збрисали! У Америци само дебил може остати гладан, а таквих је највише. Уживајте у том дебилизму и престаните лупати о стварима које не познајете!